Между списанията и романтичните комедии жените не спират да се

...
Между списанията и романтичните комедии жените не спират да се
Коментари Харесай

11 неща, които всички мъже искат от жените, но не смеят да ги кажат

Между списанията и сантименталните комедии дамите не стопират да се питат какво в действителност мислят мъжете за тях. Ако краката му са наклонени към вас под ъгъл от 15 градуса, значи, че е влюбен. А в случай че ъгълът е 30 градуса, значи, че не желае да има нищо общо с вас! В допълнение, съществуват и изцяло спекулативни препоръки по отношение на това какво фактически желае един мъж от една жена. Колкото и необичайно да звучи, мъжете също имат уплахи. Те се опасяват да не бъдат отхвърлени, да не би нещо да заплаши мъжествеността им или пък се боят да се изправят пред културните правила. Освен това те не са толкоз отворени и прочувствени като дамите. Много постоянно може и да желаят половинката им да направи нещо за тях, само че в никакъв случай няма да го изрекат на глас, тъй като се опасяват от отговора. Ето и част от нещата, за които представителите на мощния пол скрито желаят от дамите, само че в никакъв случай няма да ги споделят с тях:

Моля те, поръчай си десерт
Всяка жена счита, че би трябвало да е елегантна и да прави всичко както би трябвало! Това обаче не съблазнява мъжете, тъй като значи единствено едно - че дамата не се харесва такава, каквато е. Ако в действителност имате видимо наднормено тегло и се стремите да ограничите сладкото - ОК. Но в случай че не, тогава забравете за културните правила, бъдете същинска и си поръчайте сладолед и сладкиш!

Направете първата крачка
Дори и най-мъжествените ви фенове не обичат да се сблъскват с отменяне и да изпитват болежка. Ако го харесвате, отворете се за него, докоснете го с ръка или се усмихнете. Просто му дайте знак, с цел да знае, че няма да бъде унизен, в случай че направи първата стъпка.

Можете да бъдете шефа в спалнята
Традиционното систематизиране на половете е готино нещо, само че от време на време е хубаво, когато една жена поема отговорност. Ако мъжът наподобява изтощен, е допустимо да не ви зарадва, тъй като е нервозен. Колкото и необичайно да звучи, в случай че понякога контролирате процеса, това може да се окаже нещото, от което той се нуждае, с цел да се отпусне.

Вие сте красива! Спрете да се оплаквате!
Той нямаше да е с вас, в случай че смяташе, че не сте привлекателна. Мъжете са извънредно образни същества и колкото и тривиално да звучи, външният тип постоянно играе някаква роля. Някои харесват стегнатият, само че извънредно мекушав облик на Дженифър Лорънс, други избират спортната фигура на Камерън Диас, а трети харесват по-пълни девойки. Затова не се тормозете! Той ви намира за привлекателна и съблазнителна, тъй като въпреки всичко има връзка с вас. Ако желаете да измененията нещо в себе си, го направете, само че го направете за себе си, а не поради него!

Елегантната рокля разкрасява всяка дама
Елегантният тоалет, който ви кара да изглеждате като актриса, подхожда на мъжкия блян към триумф и класическа хубост. Точно както вие цените мускулите на Джейсън Момоа, мъжете също желаят да почувстват по какъв начин вървят по аления килим с човек, който наподобява елегантно и безупречно в красива рокля. Обикновена вечерна рокля с задоволително надълбоко деколте също ще свърши работа, само че когато тоалетът е грациозен, значи, че мъжът си има работа с една същинска дама.

Един или два комплимента в никакъв случай няма да му навредят
Това е в прорез с визиите, че мъжете не се нуждаят от внимание, само че един дребен комплимент може да се окаже от решаващо значение за самочувствието им. Комплиментът може да бъде изработен освен с думи, тъй че имате доста благоприятни условия да развихрите женската си фикция.

Да знае по какъв начин да си поръча пиво
"М-м-м... мартини, апелирам " и "Ще си взема безукорен Манхатън " е разликата сред плахата и уверената жена, която знае какво желае.

Бъдете уверена в себе си
Според едно изследване на женско списание, 78% от мъжете биха предпочели да се срещнат с уверена цялостна жена, в сравнение с със супермодел, който не има това качество. Всеки мъж желае да бъде с красива жена. Просто, в случай че тя е кълбо от неустановеност, обгърнато в някакъв естетически тип, тази хубост е доста слаба. Личността и увереността вършат дамата физически по-съблазнителна. Както се възприемате, по този начин ще го вършат и мъжете.

Естествеността допуска доверие
Гримът може да подчертае освен чертите на лицето, само че и да ускори самочувствието ви. Но когато не сте гримирана и сте сама с колегата си, значи, че не се страхувате да изглеждате уязвима и да му се доверите.

Не е нужно да гледате футбол или да играете онлайн игри
Няма потребност да седите пред конзолата, в случай че това не ви подхожда. Най-важно е да вършиме това, което желаете. Ако обожавате шопинга, а не спорта, в това няма нищо неприятно! За футбола мъжете си имат другари!

Не е нужно да си слагате маска
Нормално е, когато в ранните стадии на връзката желаете да се покажете в най-хубавата си светлина. Но в случай че носите маска прекомерно постоянно, това ще се трансформира в табиет, от който няма да можете да се отървете.

Имитацията на оргазъм подтиква дамите към по-чести изневери
Ако някой ви споделя, че би трябвало да извършите това или това, най-вероятно той не е индивидът, с който в действителност би трябвало да бъдете. Няма нищо по-привлекателно от жена, която основава собствен личен метод на живот. Жена, която е неповторима във всичко.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР