Между правоохранителните органи на България и ФБР е установено стратегическо

...
Между правоохранителните органи на България и ФБР е установено стратегическо
Коментари Харесай

Министър Маринов се срещна с шефа на ФБР

Между правоохранителните органи на България и ФБР е открито стратегическо партньорство, което имаме подготвеност да развиваме и задълбочаваме, бяха единомислещи в оценката си министър Младен Маринов и шефът на ФБР Кристофър Рей.

Официалната стратегия на визитата в Съединени американски щати стартира със среща във ФБР, осведомиха от пресцентъра на Министерство на вътрешните работи

Двамата разискаха продължение на оперативното взаимоотношение по съответни случаи, както и взаимната работа по противопоставяне на киберпрестъпността. Те оцениха като забележителни постигнатите резултати.

"Установили сме постоянен продан на информация, включително в битката с интернационалния тероризъм и продължаваме взаимната си работа ", съобщи шефът на ФБР.

В този подтекст министър Маринов изрази вяра за продължение на образованието и техническата помощ за укрепването на потенциала на ГДБОП за битка с киберпрестъпността. Той насочи покана към Кристофър Рей за присъединяване в откриването на идната през септември т.г. в София конференция на випускниците на ФБР. Тогава България ще бъде хазаин на годишната среща на Европейската секция на Асоциацията на приключилите Академията на ФБР (FBINAA).
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР