Между правителството и президентството има конструктивна комуникация. Не можем да

...
Между правителството и президентството има конструктивна комуникация. Не можем да
Коментари Харесай

Радев: Обществото има нужда от разследване на зловещо плячкосаната държава

Между държавното управление и президентството има градивна връзка. Не можем да се надяваме институциите да решат тежките проблеми.Това съобщи президентът Румен Радев.

“След злокобното разграбване на страната обществото има потребност от следствие. Затова всяко намерено опълчване против корупцията получава поддръжка. Правителството би трябвало да е наясно с кого си има работа ”, стана ясно от думите на президента.

" Всички се надяваме, че ще бъде избегната пълномащабна война в Украйна ", съобщи в Сунгурларе президентът Румен Радев.  " Всеки ден има договаряния на най-високо политическо решение. Който си мисли, че рецесията ще бъде решена по боен път, бърка. Единственият път за намиране на стабилно решение е по договарянията и дипломацията ", безапелационен бе президентът.

По думите му най-големият риск за сигурността на България е да се неглижират проблемите на въоръжените ни сили. За утрешното събиране на Консултативния съвет за национална сигурност (КСНС) президентът сподели, че би трябвало да има непрестанно внимание на най-високо държавно равнище към боеспособността на българските въоръжени сили и това ще са проблемите, които ще бъдат дискутирани на следващия ден.

На въпрос би трябвало ли България да одобри позиционирането на спомагателни американски сили, в случай че получи предложение за това от Съединени американски щати, Румен Радев сподели: " Както знаете България е част от напъните за деескалация, на част от напъните за увеличаване на източния фланг на Алианса. към този момент стартира взаимната задача по надзор и защита на въздушното пространство на територията на България дружно с нашите съдружници от Алианса ". По думите му България е отворена към всички съдружници за присъединяване на техни контенгенти, които да допринесат за запълване на недостиг на качества в нашите сухопътни войски.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР