Между общинските съветници на МК БСП и ПП/ДБ/СС продължават да

...
Между общинските съветници на МК БСП и ПП/ДБ/СС продължават да
Коментари Харесай

Ваня Григорова: Обединение в СОС само на основа на лявото

Между общинските съветници на МК Българска социалистическа партия и ПП/ДБ/СС не престават да се водят диалози, сега тече развой по образуване на обща стратегия . Вече е изпратен документ от страна на ПП/ДБ/СС, в който са отразени техните визии за работата в Столична община. В рамките на днешния ден от страна на Българска социалистическа партия ще го добавят и на следващия ден следва още една среща, на която ще се види дали двете групи могат да застанат зад съответни ограничения, график и тяхното гласоподаване в СОС.

Това изясни за хода на диалозите общинският консултант, която беше и претендент за кмет на София Ваня Григорова в студиото на Нова телевизия. Не е воден диалог кой може да е обединителната фигура, който да оглави градския парламент, съобщи Ваня Григорова, само че все пак откри за належащо още веднъж да разиска , въпреки че. Фигурата на Борисов Бонев е алена линия.

Не стана ясно за какво Ваня Григорова към момента я разисква, само че съобщи: " Настояването Бонев да е представител на ПП/ДБ/СС демонстрира високомерието на обединенията , които получиха най-вече места в съвета и кметското място все още. Те би трябвало да схванат, че гласоподавателите не им дадоха право еднолично да наложат монопол във властта. "

По отношение на избора на ръководител на СОС тя обаче бе безапелационна: Ще им се наложи да посочат различен претендент .
 СОС и не гласоподава за ръководител, с цел да не се провали
СОС и не гласоподава за ръководител, с цел да не се провали

Борис Бонев: Дадохме си сметка, че в случай че потретим избора, резултатът ще е същият

Ваня Григорова настоя, че Българска социалистическа партия имат личен претендент, а за ръководител на СОС ще би трябвало да се откри водач, който да може да удържи болшинства по политики и на база обща стратегия, защото очевидно в този съвет лесна би била промяната му. Дали претендентът на Българска социалистическа партия Диана Тонова е подобен " водач " обаче Ваня Григорова не разяснява. Няма диалог обаче тя да бъде издигната за ръководител на СОС.

" Можем да се обединим единствено въз основа на лявото ", съобщи изрично Ваня Григорова. 
 Кой дърпа ръчната спирачка на СОС?
Кой дърпа ръчната спирачка на СОС?

ГЕРБ настояват, че има договорка сред Васил Терзиев и Борис Бонев

Другата алена линия, която Ваня Григорова открои е желанието за . Повдигането на тематиката и внасянето на декларация за това тя дефинира като умишлено истеризиране на тематика, която не е в дневния ред на жителите. Това е деструктивно държание, взривяване на СОС. Но такова държание имат освен от ГЕРБ, само че и ПП/ДБ/СС , разяснява Ваня Григорова.

" На срещата в петък ние обърнахме внимание, че няма по какъв начин да водим градивен разговор откакто някой се пробва да демонтира паметника на Съветската войска . В програмата ще има червени линии, които не могат да се прескачат и това е премахването и заличаването на историята и компрометирането на историческите данни ", сподели Ваня Григорова, сравнявайки МОЧА с мемориала в Плевен.
 Нинова и общинските съветници от Българска социалистическа партия проучват целите на София
Нинова и общинските съветници от Българска социалистическа партия проучват целите на София

Подкрепа за кандидатурата на Борис Бонев за ръководител на СОС няма да има

По отношение на политическите си планове Ваня Григорова открои своята лява политическа принадлежност . Вижда своето бъдеще повече в работа със своите сътрудници от синдикатите, в сравнение с с съответни политически партии. Все още обаче нямало нужната основа, а след нея би трябвало да се намерят личностите. Те трябвало да виждат проблемите на хората " от първо лице, само число ", като Ваня Григорова обоснова мнението си с неопределено позоваване на " Приказка за стълбата " на Христо Смирненски.

До този миг тя не е търсена от хората от " Трети март " , възможния към този момент, само че със сериозна към този момент .
 Ваня Григорова: Нови избори в София няма да има
Ваня Григорова: Нови избори в София няма да има

Имаме общи вижданията с ПП-ДБ по някои тематики, уточни Иван Таков
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР