Между 50 и 100 нови фирми за дезинфектанти са се

...
Между 50 и 100 нови фирми за дезинфектанти са се
Коментари Харесай

Щедро дарение за здравето на пловдивчани

Между 50 и 100 нови компании за дезинфектанти са се появили в последно време на пазара у нас, само че не е несъмнено до каква степен качествена е тяхната продукция, алармира притежателят на компания за дезинфекциращи субстанции Виктор Азманов в студиото на „ Тази сутрин” по БТВ. По думите му сходни препарати минават през редица проби и държавно узаконяване, което подсигурява тяхнатa легитимност и сигурност.

В същото време доста компании, предприемачи и общественици поставят старания да обезпечат дефицитните средства на хората, които имат най-голяма потребност от тях изпълнявайки служебния си дълг на първа линия.

Хиляда и 100 литра дезинфектант, утвърден от СЗО, за разчистване на повърхности и ръце подари на общината почетният консул на Молдова в Пловдив доктор инж. Веселин Чипев.
„ Дарението е предопределено за всички чиновници на общината, общински предприятия и здравни служащи, които макар заплахата от Коронавирус 19, са на работа. “, съобщи донорът.
Щедрият пловдивчанин е впечатлен от напъните на хората, които всекидневно са на първа линия и обслужват жителите, макар риска за здравето им.
Хиляда и 100 литра дезинфектанти подарява и почетният консул на Казахстан Митко Солаков. „ Сегашната рецесия слага на тестване човечността и възприятието за взаимност на всеки от нас. Нека бъдем сплотени, с цел да преминем по-леко пред тези сложни времена”, стимулира решението си господин Солаков. Количествата ще бъдат разпределени за стерилизация на общинските здания, по кметствата и общинските здравни заведения, разясниха от градската администрация.



„ В сегашната конюнктура всяко едно подаяние ни е нужно. Благодаря на почетните консули за жеста. Надявам се, че и други локални компании и предприемачи ще продължат да следват този добър образец и ще оказват помощ с каквото могат, с цел да се оправим дружно в битката с ковид. “, съобщи кметът на Пловдив Здравко Димитров.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР