Между Москва и Рияд са възникнали нови разногласия при обсъждането

...
Между Москва и Рияд са възникнали нови разногласия при обсъждането
Коментари Харесай

Москва и Рияд не могат да се разберат за петрола

Между Москва и Рияд са зародили нови различия при разискването на параметрите на допустимо ново съглашение за съкращаването на добивите на нефт. Това написа организация Bloomberg, представена от " Фокус ".
Става ясно, че страните не могат да съгласуват параметрите на съкращаването на добива. В същото време Русия и Саудитска Арабия желаят Съединени американски щати да се причислят към договорката, само че Америка, която стана най-големия производител на нефт в света, най-вероятно, няма да желае да понижи размера на добивите.
Освен това на брифинг на 4 април президентът на Съединени американски щати Доналд Тръмп не изключи опцията за въвеждането на мита върху вносния петрол.
Припомняме, че на 6 март страните от ОПЕК+ не съумяха да се договорят за смяна на параметрите на съкращението на добива на нефт, нито за продължение на съществуващото съглашение. В резултат от 1 април бяха отстранени рестриктивните мерки за рандеман на петрол в страните участници в предходния съюз. Това провокира срив на петролните пазари. Нова среща в границите на ОПЕК+ беше планувана за 6 април, само че по-късно тя беше отсрочена.
 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР