Между 5-6 милиона кубични метра газ е потреблението в момента

...
Между 5-6 милиона кубични метра газ е потреблението в момента
Коментари Харесай

Ако правителството си било свършило работата, сме щели да имаме газ за 150% потребление, според ГЕРБ

Между 5-6 милиона кубични метра газ е потреблението сега единствено от едната от гръцките връзки. Това сподели водачът на ГЕРБ Бойко Борисов на конференция. Той показва на картата. За тези, които не помнят, да бръкна в Гугъл и да ревизират, посъветва някогашният министър председател.

Ако държавното управление си свършило работата, в този момент сме щели да имаме газ за 150% ползване.

Има трасета за диверсификация на газовите доставки, съгласно депутата Жечо Станков.

Над 80% от компресорните станции в района се намират на наша територии. Василев от Брюксел по тази причина е чака-рака радостен, тъй като всичко му е издигнато, посочи Бойко Борисов. Дори да се спре за цяла Европа газът, над 36 милиарда кубика газ могат да се транзитира към Европа.
 Радев пита чии ползи обслужва кабинета
Радев пита чии ползи обслужва кабинета " Петков "

Спирането на доставките на газ за него ще бъде същински тест за европейската взаимност

Друга неистина било, че се е забавила газовата връзка с Гърция.

Той се заяде с Мартин Димитров, който в ефир споделил, че още през 2009 му давал енергийни препоръки. " Какво си ми казвал бе, ти мълчеше като рибок, като идваше, се навеждаше. Уважаваме се сътрудник, недей на мой тил да си правиш пиар ", посочи водачът на ГЕРБ.

Другите имат коли, ние имаме мотори за коли, безапелационен бе Бойко Борисов.

Той се похвали по какъв начин неговото ръководство е махнало медиаторите при доставките на газ и е понижена цената. Трета неистина по думите на Борисов е, че няма връзка сред мрежата на БТГ и Балкански поток. Още от 2019 е доставян полутечен газ. От пет места може да влезе в нашата газопреносна мрежа от Балкански поток, съобщи той.

От ГЕРБ опровергаха и изказванието, че Балкански поток е издигнат с парите на данъкоплатците, което пределиха като неистина. Няма нито един лев от българските данъкоплатци, изясни Теменужка Петкова. Стига сте обслужвали непознати ползи, прикани Бойко Борисов ръководещите. Лъжа е, че България не получава директни такси от Балкански поток, посочи той.
 Борисов комплициран от омразата сред Нинова и Асен Василев
Борисов комплициран от омразата сред Нинова и Асен Василев

Изненадан, че Корнелия Нинова желае да се възобновят договарянията с " Газпром "

Делян Добрев показа новия началник на Булгаргаз, който идва от компания МЕТ. Той посъветва медиите да запомнят тази компания, която щяла да става все по-актуална.

Защо е изпразнено хранилището в Чирен?, попита също Бойко Борисов. Кой го позволи и кой в този момент желае да ограби българските жители, продължи да пита той, като акцентира, че той е за ГДНП.

ГЕРБ имат позиция за военната помощ за Украйна, стана ясно от думите на Борисов. Подкрепа той дава за това и за откачването от съветския газ, само че без далавери и без медиатори. Имаме необичаен късмет при тази инфраструктура да се откъснем от агресора Путин, изясни водачът на опозицията. От един-два дни съм по-притеснен от войната, показа Бойко Борисов. Трябва да сме доста компактно до западния свят, сподели той. През медиатори оръжията отиват в Украйна, изясни водачът на ГЕРБ.

Толкова се ненавиждат, върна се той на вътрешната политика. Отрочетата споделят, че бащата е срам, регистрира Бойко Борисов.
 Корнелия Нинова се пита къде е вдигнатият пестник на президента
Корнелия Нинова се пита къде е вдигнатият пестник на президента

Политическа партия била основана, с цел да убие Българска социалистическа партия

Той се разгласи за смесено гласоподаване с машина и хартиена бюлетина.

Колкото повече стоят на власт, толкоз повече хора ще прогледнат, изясни водачът на ГЕРБ. Това държавно управление няма да пада, изясни Борисов. Как ще падат, такива пари имат да разделят, аргументира се той.

Корнелия Нинова и Румен Радев, по думите му, си подмятали отрочетата.
 Василев стартира „ полемика “ с Радев: Позицията му за Украйна е позорна
Василев стартира „ полемика “ с Радев: Позицията му за Украйна е позорна

Никой не желае да води война, само че в случай че някой ни разгласи война, би трябвало да е подготвен за нашия ответен удар

В отговор на въпрос на News.bg дали не има вяра на, че Българска социалистическа партия излиза от обединението, в случай че Министерски съвет даде оръжие на Украйна, той отговори изрично: " Не ". Лидерът на столетницата щяла да се оправдае с решението на Народното събрание и да излезе с остра декларация, като се оправдае с думите: " Какво да върша, ще го направя ". А че властта няма да падне, на смешка Бойко Борисов се обзаложи на ябълки.

Лукса да се къпеш всеки ден завърши, регистрира той. Нито тока щях да дам, нито газа, акцентира той. Сега е златно време за сръчен човек да контракти газа и тока, по думите му. Долу в тинята събират комисионните, изясни Бойко Борисов.

Когато отрочетата споделят на татко си, че е срам, не ми би трябвало други мнения да чета, показа той. В царството на лудите и естествените смятат за луди, установи водачът на ГЕРБ. Егати смяната, акцентира Борисов.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР