Между 2020 г. и октомври 2021 г. Шиба Ину преживя

...
Между 2020 г. и октомври 2021 г. Шиба Ину преживя
Коментари Харесай

Една от най-великите сделки в историята на криптовалутите

Между 2020 година и октомври 2021 година Шиба Ину претърпя извънреден напредък, трансформирайки се в извънредно печеливша инвестиция.

Ранните вложители през 2020 година видяха, че цената на техните дялове внезапно се повишава, достигайки исторически най-много от $0.00008616 през октомври 2021 година Един съответен вложител обаче реализира облаги, които евентуално биха могли да повлияят на идващите генерации.

Тази транзакция беше оповестена за най-забележителната договорка в света на Шиба Ину, надминавайки достиженията на всеки различен вложител.

Сагата се разви единствено за 400 дни, което разреши на притежателя да опише история за невъобразимо благосъстояние. Вероятно този човек е най-щастливият вложител в SHIB , който е постигнал подобен величествен триумф за толкоз малко време.

Още през 2020 година вложителят закупи SHIB токени на стойност $8,000 по време на ранните стадии. По това време цената на SHIB имаше 10 нули, което означаваше нейния начален стадий. И въпреки всичко до октомври 2021 година SHIB нарастна с изумителните 85,000,000% – невиждан героизъм, който изтри шест поредни нули.

Това повишаване на цената изстреля първичната инвестиция от $8,000 до изменяща живота облага от $5.7 милиарда до октомври 2021 година Портфейлът, който стои зад този героизъм, извърши най-значимата договорка в историята на SHIB, осигурявайки си позицията на единствения вложител, постигнал облаги за милиарди.

През ноември 2021 година вложителят стартира да преразпределя новопридобитото си благосъстояние сред разнообразни адреси.

Макар че този акаунт е хроника на пътуването на един-единствен вложител, значимо е да се означи, че голям брой други също видяха голяма възвръщаемост с Шиба Ину. Не би трябвало да се не помни обаче, че преди да вършиме каквито и да било крипто вложения, би трябвало да извършите лично изследване.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР