Между 20 и 30 млн. лв. ще бъдат насочени от

...
Между 20 и 30 млн. лв. ще бъдат насочени от
Коментари Харесай

По настояване на парламента държавата възстановява пострадалите от пороите общини

Между 20 и 30 млн. лева ще бъдат ориентирани от Междуведомствената комисия към Министерски съвет за подкрепяне и възобновяване на вредите, нанесени по Българското Черноморието след наводненията. 

Това стана ясно след среща нощес в Народното събрание, инициирана от Бойко Борисов  Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г,, ръководителя на Комисията по вътрешна сигурност и публичен ред Десислава Атанасова  Десислава Атанасова Десислава Атанасова е родена на 8 октомври 1978 година в Дулово. По специалност е правист. Завършила е право, и ръководителя на Комисията по бюджет и финанси Йордан Цонев  Йордан Цонев Йордан Кирилов Цонев е роден в село Карапелит. Завършва „ Икономика и организация на.  

По време на диалога бяха разисквани опциите за обезпечаване на финансова помощ на потърпевшите региони.  

На срещата участваха министърът на финансите и зам.-министърът на вътрешните работи Стоян Темелакиев.  

В момента се прави оценка на вредите в засегнатите места като огледите демонстрират, че се постанова ремонт и корекция на 12 моста и други пътни оборудване, които са разрушени от наводненията.  

В рамките на срещата присъстващите бяха уверени, че във Фонда за бедствия и повреди има налични задоволително средства, с които да бъде оказана помощ на потърпевшите.

ℹ️По гледище на Народното събрание страната възвръща потърпевшите от пороите общини
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР