Между 2 и 16 хил лева е на човек е

...
Между 2 и 16 хил лева е на човек е
Коментари Харесай

Разследването продължава: Между 2 и 16 хил. лева от човек е източвала бившата служителка на НОИ

Между 2 и 16 хил лв. е на човек е взимала някогашната служителка на Национален осигурителен институт, която е източвала от страната 3 млн лв., оповестиха от Нова телевизия от районната прокуратура в Пловдив. Тя набирала клиенти, на които не им доближава стаж и те й давали огромни суми на ръка, а издавала неистинен документи, разясниха от там. 

63- годишната Александрина Георгиева, мъжът й и щерка й излъгали 18 пенсионери. Задържани са с мярка за неотклонение. 

" След като е напуснала Национален осигурителен институт, тя отваря лична компания за услуги на жителите. Кандидат- пенсионери са упълномощавали нея за правене на документи за пенсиониране. Давали са  й от 2 до 16 хил лв., които е подсигурила, че ще отидат в Национална агенция за приходите. Задържала ги е за себе си обаче. Изготвяла е УП 30, попълвала трудови книжки на лицата. Заблуждавала е претендент пенсионерите, тъй като е работила в Национален осигурителен институт и създавала привидна сигурност. Установени са печати на несъществуващи компании. ", изяснява Чавдар Грошев - областен прокурор на Пловдив. 

Утре ще се гледа мярката за неотклонение, ще бъде импортирано искане за задържане под стража, излиза наяве от репортажа. 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУК  0  0 Ванката (преди 5 секунди) Рейтинг: 3397 | Одобрение: 1632 Тази да изгние в пандиза и да се разрови кой е бил над нея  ;) Да бъдеш или да не бъдеш, това е въпросът! Напиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР