Между 11-и и 16-и декември 2018 г. е запазеното време

...
Между 11-и и 16-и декември 2018 г. е запазеното време
Коментари Харесай

„Софийски международен литературен фестивал“ стартира през декември

Между 11-и и 16-и декември 2018 година е непокътнатото време за шестото издание на най-голямото литературно събитие в столицата: „ Софийският интернационален книжовен фестивал “. Досега участници в него са били близо 200 писатели и поети от 24 страни.

Форумът събира на едно място български и международни създатели и основава пространство за среща на литературите, на огромните и дребните езици, на културите на другите страни.

Основната структурна линия на шестия „ Софийски интернационален книжовен фестивал “ ще са тематиките и трендовете на немскоезичната литература, които ще бъдат вписани в цялата стратегия на Фестивала. Някои от най-интересните и значими модерни създатели от Австрия, Германия, Швейцария и Лихтенщайн ще се срещнат с публиката на Литературния фестивал, дружно с български писатели и поети.

По същото време, обичайно се организира Софийският интернационален панаир на книгата. 46-ото издание ще премине под мотото: Четири страни – един език, отдадено на немскоезичните страни Австрия, Германия, Лихтенщайн и Швейцария, които тази година ще бъдат Почетни посетители на събитието.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР