Между 10 и 50 лева глоба ще отнася всеки, който

...
Между 10 и 50 лева глоба ще отнася всеки, който
Коментари Харесай

До 50 лева глоба за хвърлен фас

Между 10 и 50 лв. санкция ще отнася всеки, който бъде хванат от контрольори да хвърля на улицата в Пловдив фас, билетче, люспи от семки и черупки. Санкцията е планувана в новия вид на Наредбата за обезпечаване на публичния ред, в който се внасят корекции на настоящите до този миг правила.

Неколцина души до момента са санкционирани с фишове за фасове, хвърлени на публични места. Санкциите се постановат от контрольорите на общинското дружество " Чистота ". В наредбата се резервират драконовските ограничения за уличните музиканти и потреблението на усилващи устройства на публични места без позволение на Община Пловдив. За жители санкциите са от 100 до 3000 лв., за компании - от 3000 до 30 000. Сега минималното наказване за физически лица е 300 лв., а таванът е същият.

Сериозни са глобите за рандеман на инертни материали /пясък и баластра/ от поречието на Марица - от 300 до 3000 лв. за жители и до 30 000 лв. за компании. Не се е чуло обаче скоро общинският Инспекторат, който преди години беше нагледно кръстен общинското ФБР, да е хванал извършители.

Същите наказания са записани в наредбата за жители и компании, които лепят разгласи и афиши на публични места. Въпреки това електрически стълбове, дървета, подлези, спирки и даже контейнери за боклук охолно са украсени с сходен тип безвъзмездна реклама.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР