Междинния 33-и кръг в английската Висша лига вече е в

...
Междинния 33-и кръг в английската Висша лига вече е в
Коментари Харесай

Помощниците на героите: Най-красивите асистенции от 33-ия кръг във Висшата лига

Междинния 33-и кръг в британската Висша лига към този момент е в историята. В него станахме очевидци на цели 30 попадения. Голмайсторите са доста значими за тимовете, само че съществено внимание би трябвало да се обърне и на играчите, доставили асистенцията.

По традиция в сайта  може да видите петте най-хубави голови подавания за кръга в нашата нова графа „ Помощниците на героите “.

5. Асистенцията на Ерлинг Халанд за втория гол на Кевин Де Бройне, който направи резултата 3:0 за Манчестър Сити в дербито против Арсенал.

4. Отличното отиграване на Джо Уилок от Нюкасъл за гола на Жоелинтон, с който „ свраките “ поведоха с 2:0 в гостуването си на Евертън.

3. Третата позиция е за Джак Харисън, който асистира за откриващото попадение за Лийдс против Лестър от страна на Луис Синистера.

2. Няма по какъв начин сходна ранглиста да не мине и без самия Кевин Де Бройне. Белгиецът асистира по отличен метод за гола на Джон Стоунс, с който резултатът стана 2:0 за Сити в края на първото полувреме против Арсенал. Попадението в началото беше анулирано поради засада на бранителя, само че след това системата ВАР го зачете.

1. Безспорно обаче първата позиция е за нападателя на Нюкасъл Александър Исак, който направи едно от най-красивите отигравания в последните години и асистира за гола Джейкъб Мърфи, с който беше завършен крайния резултат против Евертън от 4:1.

Вижте всички асистенции и попаденията след тях в прикаченото видео.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР