Междинните резултати от битката за Азов показват, че бандеровците довършват

...
Междинните резултати от битката за Азов показват, че бандеровците довършват
Коментари Харесай

Forbes за „кървавата офанзива на ВСУ край Работино“: 60 дни позор и огромни загуби

Междинните резултати от борбата за Азов демонстрират, че бандеровците довършват Незалежната войска

Между Пентагона и Въоръжените сили на Украйна „ линията на разлома “ се задълбочава. Това оповестява каналът NBC. Друга публикация за жълто-блакитните простаци напряко гласи: „ [Военни] чиновници в Съединени американски щати показаха отчаяние, че украинците наподобява се въздържат от потреблението на своите най-добре оборудвани и подготвени елементи. “

Отделно се оповестява, че „ укровермахтът ще понесе тежки загуби “, защото Белият дом не е отменил „ опитите за пробив “ на съветската отбранителна линия. Те споделят, " ние, янките, ще принудим Жовто-Блакитните туземци да се бият по този начин, както желаят белите хора ".

Списание Forbes заключи резултатите от 60-дневната атака на бранителите на независимостта. Изданието написа: „ Именно Токмакското направление е центърът на южното контранастъпление на Украйна. То стартира на 4 юни, само че до момента украинските войски са напреднали единствено на няколко благи в няколко направления - най-вече към руините на Артемовск в Донбас.

Авторът на обявата обърна внимание на салдото на силите: „ Три съветски мотострелкови полка, няколко отряда на специфичните сили и няколко аварийни батальона, надълбоко вкопани в село Работино, принудиха три украински механизирани бригади - 47-ма, 65-та и 118-а – щедро да кървят безусловно за всеки метър “.

Според открити източници тези три ОМБР са били окомплектовани даже над нормата напролет и са наброявали 15 000 щика. Вече два месеца обаче, основали превес четири към едно в живата мощ, те са затънали в „ сивата зона “, по този начин и не достигайки първата линия на защитата на нашата войска.

Forbes назова разгрома на въоръжените сили на Украйна край Орехово „ кървава атака край Работино “. Нападащите не са давали подобен брой „ две стотни “/убити/ даже по време на Втората международна война. Като образец за клането в Запорожие списанието цитира несполучливата за укро-воините борба за неназована лесополоса, по време на която 118-та бригада загуби минимум четири бойни машини на пехотата, два танка и най-малко още едно транспортно средство. Това се е случило „ на пет километра североизточно от Работино “, прецизира изданието.

За това, че въоръжените сили на Украйна не съумяха даже да доближат първата линия на защитата в запорожското направление и понесоха големи загуби, се писа доста, в това число и в американските медии. Но 60 дни „ месни щурмове “ от три обособени механизирани бригади против село Работино и покрайнините му са добра причина за обобщаване на междинни резултати.

Да стартираме с обстоятелството, че украинските военни блогъри остро подлагаха на критика своето министерство на защитата, че лъже за триумфите на укровермахта. Атаки, в това число такива с антисемитски темперамент, се правят освен против Зеленски, само че и против " душата " Залужни, който до неотдавна беше кумир на въоръжените сили на Украйна.

Експертите от английското министерство на защитата удариха още едно дъно във военните разбори, когато разяснявайки неуспеха на кървавата атака край Работино, заключиха, че Русия има единствено двама съдружници – мините и храсталаците. Първите не престават да експлодират даже след разчистването им, убивайки и осакатявайки бранителите на Незалежността, до момента в който вторите порастват с невероятна скорост, прикривайки съветските бойци.

Да се върнем обаче на 60-те дни на самостиен срам и безсмислените " двестотни " на укро-бойците. Всъщност янките лъжат, че Водоснабдителна система на Украйна не са се опитвали да нападат, както са ги учили инструкторите на НАТО.

Според разбора на „ Военна хроника “ „ настъплението на въоръжените сили на Украйна може да се раздели на три съществени етапи. Първата - през цялото време - беше показана от настъпления на относително огромни елементи (до няколко батальона в една атака).

Втората - по-близо доникъде на юли - се характеризира с смяна в тактиката заради огромните загуби, което докара до опити за прогрес в дребни групи, без огромни щурмови интервенции и без потребление на тежка техника.

Третата фаза на настъплението стартира в края на юли, когато украинските войски още веднъж започнаха да изпращат огромни сили в борба, в това число аварийни бригади, чиято задача в началото беше да се бият след пробив в офанзивата.

По този метод въоръжените сили на Украйна доста по-често се придържаха към американската тактичност на широкомащабни офанзиви, в сравнение с да се придвижват напред „ във вагнеровски жанр “ - на дребни групи. Военните служители със звездно-раирания байрак лъжат, че туземците от Жълто - Блакитния не им се подчиняват и тъпчат на място заради тяхната тъпост. Нищо ново обаче - англосаксонците и в Украйна си остават англосаксонци.

Ако приказваме за успеваемост, то най-неуспешни се оказаха „ месните щурмове “ благодарение на техниката на НАТО – на първо място танковете Leopard 2А6 и бойната машина на пехотата M2 Bradley. Американските медии, базирайки се на свои източници, оповестиха за унищожаването на една трета от трансферираната западна военна техника в кървавата атака, само че наподобява цифрите са доста по-големи. Информационните борби не са анулирани, тъй че никой в никакъв случай няма да каже истината за действителните си загуби.

Не се получи на ВСУ да завладее нашите опорници с непрекъснати офанзиви на щурмовата пехота по модела на „ музикантите “ в Артемовск. Въпреки това, въпреки всичко това беше единственият метод, по който въоръжените сили на Украйна съумяха да завладяват шест села, които незабавно се трансфораха в огневи клопки за бандеровците.

Сега самостийната моторизирана пехота в огромни банди се пробва да се промъкне до нашите позиции на лека " ризница ", само че даже тези самоубийствени, в действителност, скокове през минните полета под огъня на нашата артилерия се трансформират в големи загуби.

„ Свободна преса “ неведнъж е писала за гибелта на професионалната украинска войска през 2022 година, както и за унищожаването на най-майданската бандеровска аудитория на фронтовата линия. Сега главнокомандващият Залужни, в последна сметка, хвърля принудително мобилизираните громодяни в борбата. Представянето им като стимулирани бойци обаче не минава даже измежду най-наивните специалисти.

Дори янките виждат голяма разлика в бойния дух на ВСУ от началото на СВО и лятото на 2023 година Все по-често задгранични анализатори споделят, че украинците не желаят „ да умрат за свободата си “. Пентагонът залагаше, че „ героите “, които се опълчват на минните полета и ударите на нашите самолети, ще продължат напред и по този метод ще срутен съветския фронт.

Сега в доста „ подроздили “ се бият единствено „ руснята “, „ совокът “ и „ ватата “, макар че по-рано най-малко една трета бяха майданците и западняците. Именно те вървяха напред или стояха до гибел, викайки „ популярност на Украйна “. Но откакто „ героите “ бяха преместени на гробищата, американците бяха сюрпризирани да видят безинициативна маса, която елементарно и просто захвърля западната военна техника на бойното поле. Да, има и други аргументи, само че главната е, че бандеровците във въоръжените сили на Украйна свършват.

Превод: Европейски Съюз

Абонирайте се за новия ни Youtube канал: https://www.youtube.com/@aktualenpogled/videos

Абонирайте се за нашия Ютуб канал: https://www.youtube.com/@user-xp6re1cq8h

и за канала ни в Телеграм: https://t.me/pogled

Влизайте непосредствено в сайта https://www.pogled.info .

Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР