Механизмите на привличане между мъжете и жените са много различни

...
Механизмите на привличане между мъжете и жените са много различни
Коментари Харесай

Неща в мъжкото поведение, които привличат жените като магнит

Механизмите на привличане сред мъжете и дамите са доста разнообразни и много по-сложни, в сравнение с допускате. Външният тип и привлекателното държание са единствено на повърхността. Отвъд тях човек бива притеглен от доста по-дълбоки и постоянно неосъзнати жестове, което другият прави. Жените като по-емоционални същества обръщат внимание на много скрити жестове, за които даже мъжете не подозират, че вършат.

Кои са нещата, които мъжете просто вършат, а дамите намират за безпределно привлекателни?

Той приказва разпалено за заниманията и ползите си

Страстта се простира надалеч отвън спалнята. Тя може да заразява и да въодушевява. Много дами намират за мощно привлекателни мъжете, които имат обичано занятие или някакво буйно занимание, за което приказват разпалено.

Той носи алено

Не единствено дамите притеглят, когато носят алено, мъжете също. Проучване на учени от Университета в Рочестър демонстрира, че огромна част от дамите намират мъжете, носещи алено, за хора с висок статус, които са способни да печелят пари и са благонадежден сътрудник.

Той е добър другар на момчетата от компанията си

За съвсем всички дами е значимо сътрудникът им да почита приятелите им и да се държи добре с тях. Още по-привлекателно е да видят, че половинката им в действителност е предан и към личните си другари, подготвен е да им оказва помощ в сложни обстановки и обича да се забавлява. Това е индиректен знак за неговата добрина и човечност, които са значими и във връзката.

Той носи ръкавите на ризата си навити до лактите

Странно, само че се оказва, че и този фешън фасон е прелъстителен за значително дами. Навиването на ръкавите на ризата и скръстването на ръце притегля вниманието на дамите и ги кара да възприемат мъжете като мощни, властни, надеждни и по-секси.

Той готви

Готвещите мъже са същински диаманти в очите на дамите. Коя не би желала да бъде глезена с обичаните ѝ ястия от обичания човек.

Мъжка пот

Потните мъжаги също влизат в класацията по прелест за женското око. Изследване на Университета в Бъркли демонстрира, че миризмата на мъжка пот провокира интерес и полово привличане у хетеросексуални дами. Потта работи на физиологично и хормонално равнище, като подсказва геройство, мощ и неотстъпчивост.

Той поема опасности

Колкото и здравият разсъдък да подсказва, че е рисково и ненадеждно да съчетавате живота си с човек, който е подготвен да подхваща всевъзможни рискови провокации, рискови за живота, това въпреки всичко е привлекателна линия за доста дами. Мъжете, поемащи опасности работят магнетично на дамите и макар вродения женски инстинкт на предотвратяване и търсене на сигурност, точно такива мъже се оказват буйно привличащи дамите. /az-jenata.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР