Мегзит безспорно бе една от основните теми от началото на

...
Мегзит безспорно бе една от основните теми от началото на
Коментари Харесай

Ето къде живеят Меган и Хари в Лос Анджелис

Мегзит несъмнено бе една от главните тематики от началото на 2020 година Меган и Хари са още са прекомерно дискретни, само че Лос Анджелис към този момент " разполага " с две звезди повече. Вижте в канала във vbox7:
               

A post shared by (@revista_avantaje) on Apr 2, 2020 at 12:49am PDT

Стана ясно, че двойката e в Калифорния от няколко дни.
               

A post shared by (@royalteawithjam) on Mar 26, 2020 at 4:15pm PDT

Според клюки в този момент младото семейство населява парцел в Малибу.

Домът, в който се допуска, че сега живеят Хари и Меган, е бил преди този момент на холивудската звезда Мел Гибсън , написа английският таблоид Express.

Под наем е живяла тук К айли Дженър . Уникалното имение се намира в охраняван квартал.

В къщата има 10 спални и 8 бани, басейн и огромен двор.

Съществува обаче един въпрос. Как 35-годишният Хари и 38-годишната Меган ще осъществят упоритостта си да водят нов, финансово самостоятелен живот. Това занапред следва да се разбере.

На този стадий задачата на Маркъл наподобява по-лека.

Тя е родена в Лос Анджелис, майка ѝ към момента живее в града.
               

A post shared by (@rachelmeghan_markle) on Apr 1, 2020 at 11:16pm PDT

" Смятам, че Меган ще продължи да работи в света на развлекателната промишленост, по един или различен метод. Това е единственият вид да се продават. В последна сметка Меган идва от тази промишленост. ", споделя специалистът по звезди Джетендр Сехдев.

Въпреки че вероятността Меган да се завърне към актьорството е дребна, съгласно Сехдев тя може да показва документални филми или да одобри други озвучаващи функции.

Преди да напусне Англия, Меган към този момент влезе в ролята на повествовател на документален филм за " Дисни " - компания, която може да бъде заинтригувана от имиджа ѝ на " принцеса ".
               

A post shared by (@royalteawithjam) on Mar 26, 2020 at 10:27am PDT

Ако въпреки всичко реши да се завърне към актьорската специалност, брачната половинка на принц Хари ще би трябвало да бъде изключително деликатна към подбора на функции.

Какво ще прави Хари?

За принца, който понижи обществено връзките със фамилията и се отдалечи на хиляди километри, идването в Лос Анджелис е по-скоро " потапяне в незнайното ".
               

A post shared by (@sussexroyal) on Mar 1, 2020 at 4:14am PST

Срещи с аудитория, контракти за книги, изявленията - това са измежду опциите, които се отварят пред Хари, добавя специалист.

Добър образец?

Хари и Меган могат да последват и образеца на Барак и Мишел Обама, които основаха продуцентска компания, отбелязва Саймън Томпсън. Подобен ход ще им разреши да промотират свидни на сърцето им дела, като грижата за ветерани, психологичното здраве или околната среда.
               

A post shared by (@sussexroyal) on Jan 8, 2020 at 10:33am PST

 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР