Мегз припадна в залата, а транспортният бос бе оставен в

...
Мегз припадна в залата, а транспортният бос бе оставен в
Коментари Харесай

Ексклузивно: Мегз Се Появи В Съда И Припадна

Мегз припадна в залата, а транспортният необут бе оставен в ареста.

Решението на магистратите е дефинитивно и не предстои на обжалване. Спрямо въпросния предприемач Румен Рончев са повдигнати обвинявания за отнемане и за кражба – закононарушения по член 206 ал.3 вр. ал.1 вр. член 20ал.2 вр. ал.1 от Наказателен кодекс и по член 194 ал.1 от Наказателен кодекс.  Видеото вижте тук! Чувайки решението на съда, Меглена Каканашева избухна в сълзи и изпадна в нервност.

Последва светкавична реакция и позвъняване на телефон 112, но тримата охранители на Мегз отхвърлиха бързата помощ и обясниха, че те ще я изкарат от залата, прецизира Trafficnews.bg. „Той е животът ми, не мога без него“, проплака Мегз, откакто чу решението на магистратите. „Обичам те безумно“, пък бяха и последните ѝ откровения, отправени към Рончев, който бе изведен от правосъдна защита от залата.

Бизнесменът обаче остана безгласен и не обърна внимание на Каканашева. Съпругата му Зорница пък съобщи, че това са циркове и че Мегз симулира. „Винаги по този начин прави, когато не ѝ изнася“, изясни тя дейностите на Каканашева и напусна залата с отчаяние, споделено и от юристите на брачна половинка ѝ.

Припомняме, че Каканашева се яви през днешния ден в съда изцяло ненадейно и обясни, че е тук да поддържа „ мъжа, с който е “. Това се случи в цялостен контраст на събитията от предходната седмица, когато Рончев упрекна дизайнерката, че желала да му открадне компанията и го въвличала в лъжлива скица. Мегз разяснява, че тази реакция на гаджето ѝ Рончев била под въздействие на „ доста тежък душевен напън “ и анонсира данни, че той е внесъл документи за бракоразвод със брачната половинка му Зорница.

Днес Рончев бе вкаран в правосъдната зала, където го чакаха жена му – Зорница, щерка му и Мегз. Мъжът обаче даже не погледна Каканашева.  Адвокатът на Рончев – Пламен Бонев, изиска клиентът му да бъде освободен под парична гаранция. Той обоснова по-леката мярка с обстоятелството, че предприемачът има семейство – жена и дете, за които да се грижи. Защитникът акцентира, че Рончев е неосъждан и се употребява с почитание в обществото.

Прокурорът по делото обаче изрично помоли правосъдния състав да удостовери решението на от миналата правосъдна инстанция, с което Рончев бе арестуван в ареста. Той уточни, че има всички учредения да се счита, че Рончев е създател на закононарушението, както и че има заплаха да извърши нови незаконни действия. В претекстовете си, държавният обвинител показа разпис на очевидец по производството, в който се твърди, че Рончев е подбуждал чиновници си към обири. „ Даваше нареждания да се краде от товарите “, се твърди в свидетелските показания.
Източник: secret.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР