Мегз направи истински фурор на срещата си с младите хора

...
Мегз направи истински фурор на срещата си с младите хора
Коментари Харесай

Истински Фурор На Срещата На Мегз С Младите В Симитли

Мегз направи същински възторг на срещата си с младежите в Симитли и даде същински урок на политиците. Тя бе посрещната от стотици младежи, които я гледаха с боготворене, написа репортер на вестник „Струма“, участвал на събитието.

На снимани къси видеа от събитието се вижда по какъв начин Каканашева влиза в препълнената зала на локалното читалище, а децата крещят името й. Следват бурни овации и наслада. Изглежда страстта от срещата с любовта и доверието на младите е била прекомерно мощна даже за непреклонната Мегз, тъй като на фотоси от началото на събитието се виждат сълзи в очите на дизайнерката.

Каканашева описа на младите си почитатели по какъв начин е почнала от нулата без никакви пари и за компликациите по пътя си до основаването на един от най-успешните фешън марки в страната.

Последователите на амбициозното миньонче я засипваха с въпроси и прочувствени изповеди. Засегната бе тематиката за опиатите, за смелостта, другарството и по какъв начин да реализираме задачите си. Момиче от града показа, че е жертва на непрекъснати насмешки и помоли Мегз за съвет по какъв начин да се оправи. Друг юноша от града подари на Каканашева своя лична стихосбирка, а тя даде обещание да помогне в популяризирането й.

В края на събитието Мегз прикани всички младежи да заседят дружно плодородни дръвчета в двора на локалната черква, които да останат вечно знак на смяната и младостта в града. Засадиха още и цветя на площада на града.

На финала Мегз добави, че желае да сътвори младежка организация, посредством която младите да могат сами да вземат решение проблемите в града и страната. Каканашева сподели още, че има вяра, че бъдещето е в ръцете на младите и ги прикани да станат част от нейната организация. Като начало „тя ще работи върху съответни дребни цели и проблеми във всеки град, за които, ние младите, ще събираме пари сами и сами – с двете си ръце, мозъка и качествата ни ще намираме решение. Знам, че можем и когато възрастните го видят ще се включат и те. Ние ще променим мястото и времето, в което живеем“,  уверена бе Мегз, а младите, мощно стимулирани дадоха обещание да вземат участие.



Източник: secret.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР