Мегз гостува на сценаристите на Слави. Всеки очакваше провокация, критика,

...
Мегз гостува на сценаристите на Слави. Всеки очакваше провокация, критика,
Коментари Харесай

Мегз се бута на кара стаж при Слави?

 Мегз гостува на сценаристите на Слави. Всеки очакваше провокация, рецензия, че даже и насмешки.  Все отново години наред Каканашева беше основен облик в скечовете на Шоуто на Слави. 

Може би няма човек, който да не е гледал по какъв начин Мариан Бачев я имитира с дълга черна перука и изкуствени зъби. За потрес на всички, обаче, хапливите сценаристите безусловно останаха без думи от голямата смяна в Мегз. Риалити звездата носеше елегантна бяла рокля и стилно завършена прическа. А четиримата мъже не стопираха да ѝ вършат похвали и да я хвалят. Филип Станев даже сервира опрощение на носителката на Златна Игла. 

" Ние имахме нелепостта да вършим скечове с теб в Шоуто на Слави. Карахме Мариан Бачев да върви на токчета и да те имитира. Сега обаче виждаме, че е било безусловно несполучливо, тъй като ти си прелестна и красива млада дама, която няма общо с този облик ". 

Драгомир Петров пък добави  " Разликата онлайн е голяма ". Зрителите безусловно не доумяваха какво се случва. Винаги духовитите сценаристи стояха като омагьосани от Мегз. Тя показа втори епизод на плана си " Маската ", който е отдаден на страха на хората от втора вълна на пандемията и тежките финансови последствия от нея. Мегз е живяла 4 дни в цялостна изолираност с група от 20 немски будисти в село Одринци. Каканашева е снимала плана, с цел да покаже на хората в очите, че това, от което се опасяваме може в действителност въобще да не е толкоз ужасно.

" Проектът е доста успокоителен, тъй като като че ли ни демонстрира, че и най-лошото да доиде постоянно ще може да се върнем към земята и живота на село и да изградим дружно един нов свят. Така както са създали тези германци, без пари, в едно изоставено българско селце "  - добави Каканашева. Тя показа филмов откъс на плана и изуми с забавен сюжет и съвършен британски. 

Накрая Каканашева напълно шашна сценаристите като им сподели, че иска да изкара стаж при тях. Те побързаха да трансферират топката и попитаха в ефир Слави какво мисли за това. Предстои да разберем какво ще се случи, допълват от " Хотарена ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР