Мегз бори сексуалния тормоз на работното място след Карбовски Матин Карбовски

...
Мегз бори сексуалния тормоз на работното място след Карбовски
Матин Карбовски
Коментари Харесай

Мартин Карбовски оставил трайна следа върху психиката на Мегз

Мегз бори половия тормоз на работното място след Карбовски

Матин Карбовски и #metooo

Дизайнерката Миглена Каканашева – Мегз към този момент бори половия тормоз на работното място след нейния скандал с журналиста Мартин Карбовски.

Тя сътвори българското придвижване на #metooo. „ Движението подава информация и има направена методика на деяние на девойките и дами, които са попаднали в обстановка на полов ултиматум или тормоз при властови работни връзки “, съобщи Мегз пред „ Скандал “. Тя изясни, че пишат и доста дами, които са жертви на домакински тормоз. Всички сигнали биват насочвани към способените институции, които да окажат подпомагане, добави Мегз.

Мартин Карбовски и секса

Самата тя упрекна журналиста Мартин Карбовски, че я е изнудвал за секс, с цел да продължи да взе участие в предаването му, което след абсурда беше свалено от ефира на БТВ.

Тогава Каканашева написа във фейсбук: „ Карбовски ме изнудваше за с*кс, с цел да продължи да излъчва предаванията си с мен. Твърди, че @nikoleta_lozanova @nora_nedkova @mihaelatodorova и всички останали плеймейтки, които са му гостували са му се от плащали с ду**не, с цел да са в ефир. Поради тази причина към този момент няма да видите мои излъчвания при него, тъй като аз не ду**м за популярност. Ще кажа и още - човек, който всяка седмица приказва от народен ефир за морал - е развален от вътрешната страна, постоянно пийнал и дрогиран. Също по тематиката за морала - персонално съм участвала на телефонни диалози, в които един от най-големите критици на държавното управление се уговаря за срещи с президента. А след това се хвали пийнал - какъв брой пари му взима и по какъв начин той основава и разрушава имиджи в тази страна. Винаги съм била до болежка почтена - даже когато това ми е коствало всеки да се изправи против мен. Този път си мислех да си мълча, само че дочух, че се случва и с други, по тази причина описвам “.

След това стартират да и пишат доста девойки, с цел да ми споделят по какъв начин те също са получавали полови ултиматуми на работното си място или под други форми на властова взаимозависимост. Всички споделят “и какво може да направим”, “кой ще ни повярва”, “няма смисъл”. Факт е, че в България за този проблем не се приказва и няма общоизвестни, работещи способи за справяне с него. Поради тази причина тя употребява известността си, с цел да се опита да прокара придвижването #metoo в България.

Тя показа нейната история с Мартин Карбовски, с цел да покаже какъв брой комплицирани могат да са от време на време нещата и да даде образец, че не е срамно да се приказва. В казуса със половото изнудване рядко има доказателства, тъй като всичко нормално се случва в персонални диалози. Тук, обаче, това, че съм постоянно онлайн се оказа позитивно. Без да желая съм позаписала и позапазила много неща. Важното е не, че Карбовски е имал стремежи към мен. Това щеше да е обикновено, в случай че той не беше стигнал до сексуално-работни ултиматуми в тях. Има секс - има предаване. Няма секс - няма предаване.

Историята на Мартин Карбовски и Мегз

Присъствах на рождения ден на Михаела Тодорова. Карбовски също беше там. Започна да ме навива да му бъда посетител в предаването. Казах, че към този момент не желая да приказвам за персоналните си драми и че единственият метод да вземам участие е като създадем сборно предаване на “Маската” и “Втори план”. Той се съгласи и направихме обществения опит “Богат-Беден”. Предаването се получи удар в 10тката и Мартин заприказва да имам графа при него. Казваше, че той желае да се насочи към политическа публицистика, а аз да застана на неговото място. Радвах се доста. Симпатизирах му безпределно и му се възхищавах като на идол. За мен да се изучавам от него и да го наследя беше златна опция. Не след дълго, обаче, той стартира да ми прави похвали и закачки. Мислех си - те мъжете по този начин се държат, въобразяваш си. После станаха директни предложения. И някак той все по този начин извърташе нещата, че сякаш да се забележим персонално, с цел да приказваме по работа, а все пиеше и говореше за секс.

Започнах да се усещам зле и да се пробвам да разгранича нещата. В типично собствен жанр с дълги, големи пояснения му разказвах, че по този начин не се работи и че връзките не трябва да се случват по този метод. Накрая всичко прерасна в директни ултиматуми и претенции. Постоянно ме склоняваше и убеждаваше, че това е обикновено като ми споделяше по какъв начин всички преди мен са го правили. За мен беше избор на полезности - по какъв начин да приказвам за морал от тв приемника като съм стигнала там аморално. Започнах да отивам на срещите с ненавист. Той искаше да са у тях, къщата му се ползваше за офис. На последната ни среща имаше и други дами - те пиеха, опипваха се и танцуваха - приказваме за 6 -7 часа следобяда.

Повръщаше ми се. Той ми споделяше ти доста закъсня и те се самопоканиха. Аз не устоях и на следващото прилепяне му споделих някои неща, които мисля за него. Той е самолюбив и се скарахме. Една от пияните дами там взе да ме наскърбява и да ми споделя да си потегли. Аз се разплаках и си потеглих. Оказа се, че съм си не запомнила портмонето. Наложи се да идва СОТ-а, тъй като те бяха пияни и се заключиха. Това беше, след това си мълчах. Казвах си - стига, минало отпътувало, не си създавай драми. После чух и за други случаи и взех решение да споделя.

Мартин Карбовски и плеймейтки

Другата "потърпевша " Нора Недкова съобщи пред медиите: "Ще бъда къса, тъй като човешкото достолепие има граница, която не би трябвало да прекрачваш ", показа упомената от Мегз, че също била надали не принуждавана от Карбовски да прави "едни неща " за популярност. Недкова не пожела да разяснява повече и не удостоверява или отхвърля думите на Мегз.

Вместо това нападна Карбовски по друга линия - бил излъчил нейно видео без разрешението й. Материалът трябвало да послужи само за проява пред продуценти, които да решат дали да вършат графа с Нора Недкова. Обаче бил излъчен в ефир и всички го видели - нещо, което извънредно ядосва Нора Недкова.

По разногласието взе отношение и журналистката Калина Паскалева. На страницата си във фейсбук тя написа: НЕ Е ВАЖНО ДАЛИ КАРБОВСКИ Е ИСКАЛ С*КС ОТ МЕГЗ, А ДАЛИ И КОЛКО Е ОБВЪРЗАН С РАДЕВ И Българска социалистическа партия

Сексуалното принуждение в БГ се приема за обикновено, изключително в случай че жертвата - дамата - не е с академична компетентност. Тя може да е водеща на предаване, манекенка, певица. Плеймейтките няма да ги разясня, тъй като тяхната позиция е субективна по отношение на морала им – той нормално е относително невисок. В съответния случай доста хора няма да вземат насериозно думите на Мегз, ще си кажат - тя си го е търсела, можело е да парира Карбовски още първоначално, а не да влиза в пояснителен режим, показвайки чатове.

Проблемът в този проблем е доста по-дълбок. Говорила съм за зависимостите в журналистическите среди доста от дълго време. Не единствено към дрогата, а и към обвързаността с съответни партии. Мегз упреква Карбовски в близки връзки с Радев, което би било резонно, даже да не чула диалози сред тях. Журналистът демонстрира пристрастията си към президента. В неговите уеб сайтове и страници разгласява статуси на Иван Бакалов и Васил Петев. И двамата са срещу държавното управление, не го крият, в противен случай - употребяват всяка опция да го показват. Първият, който отбрани Карбовски в абсурда с Мегз, беше Петев - атакува я по следния метод “Запомнете таз национална мъдрост: Дори Карбовски да е българският Харви Уайнстийн, а Цветан Цветанов претендент фитнес инструктора на Байдън за терена на “Граф Игнатиево”, това не значи, че Мегз не е найобикновена нагла шаврантия от Раковски, Айова. The end.”

Същият Петев беше писал за мен, че съм болна от СПИН наркоманка и продажница в собствен уебсайт преди 6 години. Ако вие не виждате връзката - ще ви я покажа. За да показва благосклонностите си към Радев, Карбовски разгласява позиция на хора, които основават подправени вести и обслужват ползи на обвинени олигарси. Дали го прави против пари или не - може да отговори той. И то не на мен, тъй като не ме интересува. А на аудиторията си. Та, в абсурда Мегз – Мартин Карбовски не е значимо дали е желал секс от нея, а дали и какъв брой журналистът е привързан с политическа партия Българска социалистическа партия и Радев. Както и какъв брой е трезва преценката му за актуалните събития в България.

Междувременно във фейсбук върви акция за Чиста публицистика. В любителски клип се споделя за порочните практики на омаскаряване на обществени персони. В него основният воин Марто Ебльовски, популяризира публикация с погрешно наличие, която унищожава фамилията на млад предприемач.

Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР