Мегз безспорно е интересна личност. Почти всяка нейна публична изява

...
Мегз безспорно е интересна личност. Почти всяка нейна публична изява
Коментари Харесай

Има ли мъж до Мегз, защо иска да бъде духовен учител и да има свръхестествени сили

Мегз несъмнено е забавна персона. Почти всяка нейна обществена изява или пост в обществената мрежа, се трансформират в мотив за доста диспути онлайн. В последните дни се завихри нов скандал, откакто Мегз хвърли тежки обвинявания против журналиста Мартин Карбовски. Паралелно с това тя бе посетител в предаването " Папараци ", където описа също много любопитни неща.

Тя споделя, че е допускала доста неточности в живота си, не желае да поправя нищо, тъй като е научила уроците си и има вяра, че човек би трябвало да се стреми да се развива и да върви напред. Като дребна е била палаво дете, обичала е да ползва с другари някои от нещата, които пишело в учебниците по химия и с усмивка споделя, че " горе-долу се позапалвахме ", само че за благополучие без съществени вреди. 

Виж още:

За връзките с мъжете, Мегз споделя, че е допускала и в това отношение неточности, само че не би " изтрила " никого от живота си. Тя търси мъж, който да не е затворен в рамка, да бъде авантюрист, да бъде забавен и да не носи маска. Още не е избрала мъжа на сърцето си, сега е необвързана, само че знае, че и това ще се случи.

Всеки вижда смяната у Мегз. Тя е на първо място духовна и е настъпила, когато решила, че би трябвало да промени нещо в живота си и напълно всичко, което се случва към нея. " Бях все отдадена на работата, след това на любовта. Все бях в едни крайности ". Сега обаче се усеща добре, щастлива е, споделя тя пред Мария Игнатова. Отделя повече време за себе си и по този начин е почнала да се цени повече. Иначе тя си мечтае за огромна къща, цялостна с деца, там да са нейните родители. Самата Мегз да е нравствен преподавател или преподавател на тематика себеразвитие, да обикаля света и да прави лекции на тази тематика. Приема Петър Дънов за популярен човек и би желала да се срещни с него, в случай че имаше тази опция.

Мегз показа също, че би желала да има свръхестествени сили, с цел да оказва помощ на хората, когато им е тежко или са заболели. Не има вяра, че има такива сили, само че може да усеща болките в душите на хората, може да проучва проблемите и да им оказва помощ по този метод. Интересено е, че Мегз има вяра в прераждането и не се тормози да го показа с необятната публика.

Виж още:

Източник фотоси & thumbnail: https://www.instagram.com/megz_miglena_kakanasheva/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР