Меглена Каканашева - Мегз припадна в залата, докато бе гледана

...
Меглена Каканашева - Мегз припадна в залата, докато бе гледана
Коментари Харесай

Мегз припадна в съдебната зала

Меглена Каканашева - Мегз припадна в залата, до момента в който бе гледана мярката за неотклонение на предприемача Румен Рончев, с който има връзка, съобщи " Канал 3 ".

След като единствено преди седмица Рончев упрекна Мегз, че се пробва да му заграби бизнеса, тя се появи изненадващо в правосъдната зала, като разгласи, че е пристигнала, " с цел да поддържа мъжа, с който е ".

Спрямо Рончев са повдигнати обвинявания за отнемане и за кражба.

Той остава в ареста, като Пловдивският областен съд удостовери определението „ задържане под стража ” на Пловдивския областен съд. Решението на магистратите е дефинитивно и не предстои на обжалване.

Окръжният съд откри, че и за двете действия, вменени на обвинения, законът планува наказване отнемане от независимост. По делото са налице задоволително доказателства, от които да се направи извод, че обвиненият е съпричастен към вменените му действия. Според съда няма заплаха обвиненият да се укрие, само че е налице действителна заплаха от осъществяване на закононарушение с оглед високата степен на социална заплаха на действията, оповестяват от пресслужбата на съда.

След като чу решението на съда дизайнерката и риалити звезда обаче изпадна в рев и припадна. Намесиха се нейните персонални охранители, които и оказаха първа помощ.

" Той е животът ми, не мога без него ", проплака Мегз, откакто чу решението на магистратите.

" Обичам те безумно ", обърна се още тя към Рончев.

Той обаче въобще не ѝ обърна внимание, като в правосъдната зала участваха и неговата брачна половинка, и щерка му.

Официалната жена на предприемача Зорница разгласи, че Мегз симулира.

" Винаги по този начин прави, когато не ѝ изнася ", съобщи сбито брачната половинка на Рончев.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР