Мегазвездата на Ювентус - Кристиано Роналдо, дълго време не е

...
Мегазвездата на Ювентус - Кристиано Роналдо, дълго време не е
Коментари Харесай

Роналдо побесня, звездата продължи с демонстрациите

Мегазвездата на Ювентус - Кристиано Роналдо, дълго време не е могъл да се успокои след вчерашния дуел с Дженоа. "Бианконерите " завоюваха с 3:1, само че португалецът остана отчаян от своите съотборници, както и от обстоятелството, че не съумя да се разпише. Веднага след края на мача Кристиано съблече своята фланелка и я захвърли на земята. Един от подавачите на топки край терена незабавно реагира и си прибра скъпия екип.

Според "Гадзета дело Спорт " Роналдо е траял да дава израз не недоволството си и в съблекалнята на Ювентус. CR7 е блъснал стената, взел си бърз душ, след което си е тръгнал, без да промълви нито дума.

Изданието добавя, че съгласно Роналдо тимът не дава отговор на неговата класа и е изискал гаранции, че това ще се промени през идващия сезон, с цел да остане в Торино. "Седмицата " желае клубът да притегли и други огромни имена, само че за момента шефовете на Юве не могат да подсигуряват това в изискванията на рецесия, тъй че бъдещето на Роналдо при "бианконерите " е все по-несигурно, заключава "Гадзета дело спорт ".

Most goals in the Serie A since the arrival of Cristiano Ronaldo:,

1️⃣ Cristiano Ronaldo - 77
2️⃣ Ciro Immobile - 61
3️⃣ Zapata - 52
— Cristiano Ronaldo Fans (@Cristia82137311)
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР