Мегазвездата на Ювентус и световния футбол Кристиано Роналдо отбеляза днес,

...
Мегазвездата на Ювентус и световния футбол Кристиано Роналдо отбеляза днес,
Коментари Харесай

Рожденикът Роналдо: Съжалявам, че не мога да ви предложа още 20 години от същото

Мегазвездата на Ювентус и международния футбол Кристиано Роналдо означи през днешния ден, 5 февруари, своя 36-и рожден ден. Португалецът получи куп поздравления и пожелания, а на финала на деня се отблагодари на милионите си почитатели със специфична обява в профила си в Инстаграм. Тя е съпроводена с кадър на фамилията му - приятелката Джорджина Родригес и четирите му деца, а на масата е сервирана торта с цветовете на португалския байрак.

" 36 години, това е необикновено. Сякаш беше през вчерашния ден, когато стартирах кариерата си. Времето лети, само че това беше пътешестване, изпълнено с завършения и паметни истории. Първата топка, първия тим, първия гол...От Мадейра до Лисабон, от Лисабон до Манчестър, от Манчестър до Мадрид, от Мадрид до Торино. Искам да уверя всички от дъното на сърцето си, че постоянно съм давал всичко, на което съм кадърен, в никакъв случай не съм се пестял и съм показвал най-хубавото. View this post on Instagram

В компенсация, вие ми дадохте своята обич и безусловна поддръжка. Никога няма да мога да ви благодаря задоволително. Не бих постигнал всичко това без вас. Докато чествам своя 36-и рожден ден и 20 години кариера, само скърбя, че не мога да ви даде обещание още 20 годии от същото. Но мога да ви подсигурявам, че до момента в който мога, ще давам 100 % от себе си постоянно ", написа Роналдо, като благодари още един път сърдечно на почитателите си за поддръжката.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР