Мегазвездата на Сърбия Цеца Величкович ще избухне с голям концерт

...
Мегазвездата на Сърбия Цеца Величкович ще избухне с голям концерт
Коментари Харесай

Цеца се завръща! Варна отново ще посрещне кралицата на балканската музика

Мегазвездата на Сърбия Цеца Величкович ще избухне с огромен концерт във Варна на 13 декември 2019 година от 19.30 часа. Грандиозното балканско празненство ще бъде в зала “Конгресна ” на Двореца на културата и спорта.

Изпълнителката на безконечните шлагери „ Кукавица ” и “Trepni ” ще показа за следващ път пред българските си фенове най-хубавото от началото на музикалната си кариера до през днешния ден. „ Zabranjeni grad ” „ Poziv “, „ Zuto Pile “, „ Maskarada “, „ Beograd “, „ Lepi grome moj ”, „ Gore od ljubavi “, „ Lepotan ”, „ Tacno je “, „ Rasulo “.

Балканската кралица споделя, че няма самообладание да се срещне със своите многочислени български фенове за следващ път в Българи и за повторно в морската ни столица – Варна. Сръбската прима е подготвила нещо грандиозно и запаметяващо се, за което ще се приказва и написа дълго време.

При последния си концерт във Варна примата на сръбската музика събра над 5 хиляди почитатели.

Цеца стартира кариерата си на 15-годишна възраст с шлагерите “Цветак зановетак ”, “Лепотан ” и “Ципелице ”, които ѝ носят известност измежду младежката аудитория. В началото на 90-те години прави песни за по-възрастната публика, така се раждат шлагерите “Кукавица ”, “Заборави ”, “Шта је то у твојим венама ”, “Фатална љубав ”, “Београд ”, “Иди док си млад ”, “Кад би био рањен ”, “Мртво море ”, “Неодољив, неумољив ” и други, известни на Балканите. През 1998 година издава албума “Маскарада ”, с който се трансформира в най-популярната балканска звезда.

Ако желаете да се докоснете до магията на мегазвездата на Балканите, уредниците са подготвили за Вас VIP маси, ситуирани директно пред самата сцена, заредени с питиета и кетъринг. Ще бъдат построени мобилни питейни заведения на входовете на залата, откъдето гостите на мегасъбитието могат да си вземат питиета. Организаторите на концерта във Варна от Getlive Bulgariа и Live Music Events са подготвили една незабравима вечер с доста светлинни резултати, замайващ саунд и дават обещание да създадат за всички фенове на Цеца Величкович опция да се насладят пълноценно на предстоящото наличие на огромната звезда във Варна. Не пропускайте да станете част от шлагер събитието на Зима 2019 година във Варна.

Билетите за събитието са в продажба на цени от 40 – 100 лева Ако желаете да сте на една ръка от мега звездата Цеца Величкович, може да се възползвате от VIP масите. Всяка е с потенциал от 10 души, цената на човек е 150 лева

БИЛЕТИ можете да намерите:

– В мрежата на  www.eventim.bg  
– Бензиностанции ОМВ.
– На място в Двореца на културата и спорта – Варна.
– Цена за VIP маси (информация и резервация на VIP маси на тел. 0893999990).

 

 

 

 

 

 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР