Мегазвездата на футбола Лионел Меси публикува емоционален пост след триумфа

...
Мегазвездата на футбола Лионел Меси публикува емоционален пост след триумфа
Коментари Харесай

Меси: Марадона ни насърчи от небето

Мегазвездата на футбола Лионел Меси разгласява прочувствен пост след триумфа на Световното състезание в Катар.

Капитанът на Аржентина прикачи и видео към обявата.

Днес гаучосите организираха шампионския си церемониал в Буенос Айрес, откакто завоюваха третата международна купа:

„ От Грандоли до Световното състезание в Катар минаха съвсем 30 години. Близо три десетилетия, през които топката ми донесе доста наслади и малко горест. Винаги съм мечтал да бъда международен първенец и не желаех да спра да пробвам, даже знаейки, че това може в никакъв случай да не се случи.

Тази купа, която спечелихме, е и за всички тези, които не я реализираха на предходните Световни шампионати. Като това през 2014 година в Бразилия, където всеки заслужаваше, тъй като се бориха до самия край, рабоетах интензивно и я желаеха, колкото и аз…И ние го заслужихме даже в този прокълнат край.

Също по този начин и с помощта на Диего, който ни насърчи от небето. И на всички тези, които постоянно са подкрепяли националния тим, без да гледат толкоз резултатите, а по-скоро желанието, което постоянно сме влагали в него, даже когато нещата не ходя, както ни се искаше.

И несъмнено, от целия хубав тим, който сформирахме дружно с треньорския щаб, и всички хора, които остават в сянка, само че работят денонощно за националния тим, с цел да ни улесняват. Много пъти неуспехът е част от пътуването и от ученето, и без отчаяние е невероятно триумфът да пристигна. Много благодаря от сърце! Давай, Аржентина!!! “, написа Меси в обществените мрежи.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР