Мегазвездата Лионел Меси ще изиграе последния си мач за Аржентина

...
Мегазвездата Лионел Меси ще изиграе последния си мач за Аржентина
Коментари Харесай

Лионел Меси сензационно: След финала в неделя слагам край!

Мегазвездата Лионел Меси ще изиграе последния си мач за Аржентина на международното състезание в неделя. Родината му ще се изправи в спор за трофея против Франция или Мароко.

Бълхата беше в главната на успеха на „ гаучосите “ 3:0 над Хърватия на полуфинала нощес и в случай че завоюва своя мач номер 172 за отбора в кариерата си ще донесе на страната първа купа от мондиала от 1986 година насам.
„ Чувствам се доста благополучен, че мога да реализира това – да завърша кариерата си на международно състезание по футбол като изиграя последния си мач точно на финала “, сподели Меси пред аржентинската медия „ Diario Deportivo Ole “.
„ Има доста години за идващия мондиал и не мисля, че ще мога да го направя, а да завърша по този метод ще бъде най-добре “, добави капитанът на Аржентина, представен от „ Ройтерс “.

35-годишният футболист играе на пето международно състезание, като надмина върха на Диего Марадона и Хавиер Масчерано.

С петия си гол в Катар той също по този начин изпревари Габриел Батистута и стана голмайстор номер 1 за Аржентина на мондиали, отбелязвайки 11 попадения.

„ Всичко е хубаво по отношение на тези върхове, само че значимото е да успеем да реализираме задачата на целия тим, което е най-красивото нещо. Ние сме единствено на една крачка, откакто се борихме настойчиво и ще дадем всичко от себе си, с цел да се случи този път “, приключи Меси.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР