Мегазвездата Кристиано Роналдо и семейството му получиха кралски покои в

...
Мегазвездата Кристиано Роналдо и семейството му получиха кралски покои в
Коментари Харесай

Роналдо и компания в мега лукс: Затварят моста на Кулата в Рияд, когато звездата иска да яде

Мегазвездата Кристиано Роналдо и фамилията му получиха кралски палати в столицата на Саудитска Арабия. Известният футболист, който ще печели нереалните 200 милиона евро годишно в Ал Насър, се радва на първокласен апартамент в най-луксозния хотел в Рияд, оповестява английският " Daily Mail ".

Роналдо и фамилията му живеят в известната Кралска кула, една от най-високите здания в Саудитска Арабия, а португалецът се снабди с най-новия апартамент, който се простира на два етажа и има най-зрелищната панорама към целия град.

Цената на този апартамент даже не е посочена на формалния уеб страница на хотела, той се резервира персонално и може да бъде получен единствено от най-ексклузивните посетители. Смята се, че сметката за Роналдо и обкръжението му ще надвиши 280 хиляди евро, до момента в който не бъде изместен в непрекъснатия си дом.

Британските медии оповестяват, че апартаментът, в който живее португалецът, се простира на съвсем 1000 квадратни метра и е по-голям от жилището, в който е живял преди този момент във Англия, до момента в който бе в Манчестър Юнайтед.

В допълнение към нереалната панорамна панорама към Рияд, мястото за настаняване разполага с голяма всекидневна, кабинет, елегантна столова, складово помещение, медийна стая…

В Кралската кула Роналдо и членовете на фамилията му могат да се насладят на най-хубавите ястия от Китай, Япония, Индия и Близкия изток. В хотела работят най-хубавите готвачи, които постоянно ще бъдат разполагаем на известния португалец.

На Джорджина няма да й се постанова да напуща хотела, с цел да се наслаждения на извършването на покупки, а за релаксация има първокласен спа център със сауна, парна баня, разтривки...

Ако двойката желае да се наслаждения на романтика, може да употребява и ресторант Sky Bridge, който се намира на върха на Кралската кула и е една от най-популярните туристически дестинации в Рияд. Ръководството на хотела даде обещание на португалеца, че ще затвори заведението за гости и ще сложи масата в средата на моста, в случай че известният ас желае усамотение с избраницата си.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР