Меган Маркъл взима уроци по правоговор. В това се съмняват

...
Меган Маркъл взима уроци по правоговор. В това се съмняват
Коментари Харесай

Меган взима уроци по правоговор

Меган Маркъл взима уроци по правоговор. В това се съмняват всемирски кореспонденти, следейки изкъсо протичащото се в английското кралско семейство. Това си проличава и по променената ѝ дикция, изясняват специалисти по обществена тирада и реторика на Острова.

Херцогинята на Съсекс изяснява за приноса на кралицата за Англия в документалната поредност на HBO Queen of the World (Кралицата на света). Нейното присъединяване в него демонстрира, че тя приказва много по-различно отпреди да се омъжи за принц Хари.

„ Меган Маркъл е актриса, която безспорно може и да имитира. Тя към този момент „ попива “ много от английската просвета, само че хората считат, че е необичайно към този момент да има английски акцент “, разяснява почитател на кралското семейство в Twitter. Друг пък е на мнение, че тя не трябва да не помни корените си и да приказва типичния английски британски.

Подобно на Кейт Мидълтън, най-вероятно строгият кралски протокол е наложил Меган да промени дикцията си, с цел да наподобява повече на британка със синя кръв.

Известно е, че в фамилията на кралица Елизабет Първа се приказва с акцент, който се употребява единствено от 3% от живущите в Обединеното кралство.

tialoto
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР