Меган Маркъл вижда себе си като наследник на принцеса Даяна“,

...
Меган Маркъл вижда себе си като наследник на принцеса Даяна“,
Коментари Харесай

Знак Меган Маркъл „вижда себе си като наследник на принцеса Даяна“, докато „осребрява“ наследството

Меган Маркъл „ вижда себе си като правоприемник на принцеса Даяна “, до момента в който „ осребрява “ наследството си, съгласно кралски специалист.

Херцогинята на Съсекс започва своята начин на живот марка American Riviera Orchard по-рано този месец и по-късно стана ясно, че новото й бизнес начинание ще я накара да продава огромно многообразие от артикули, в това число домашен артикули, покривки за маса, съдове, ядки масла и конфитюри. Също по този начин стана ясно, че тя възнамерява да сътвори своя лична козметична линия под новата си марка и възнамерява да се разклони в интернационален проект с набор от артикули за грижа за косата, домашни аромати и грижи за домашни любимци.

Докато Меган към момента не е оповестила формалната дата на пускане на American Riviera Orchard, почитателите полудяха от тийзър видеото, което беше пуснато, с цел да разкрие новото начинание на майката на две деца, защото то разкри никога- виждани преди фрагменти от обилното имение на Меган и принц Хари в Монтесито, Калифорния. Беше изчислено, че бив...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР