Меган Маркъл възнамерява да се върне в Холивуд. За тази

...
Меган Маркъл възнамерява да се върне в Холивуд. За тази
Коментари Харесай

Меган Маркъл се връща в Холивуд, търси си агент

Меган Маркъл има намерение да се върне в Холивуд. За тази цел тя настойчиво си търси кино сътрудник, написа Канал 3, цитирайки Ю Ес Уикли.

Агентът на 38-годишната брачна половинка на принц Хари ще съставлява нейните ползи във филмовата промишленост, написа Пик.

Наскоро бащата на Меган Маркъл, Томас, описа в изявление, че щерка му постоянно се е откроявала с артистичност и обаяние. Той сподели, че щерка му е желала да стане актриса още от дребна.

Преди брака си с принц Хари Меган Маркъл взе участие в американски филми и телевизионни излъчвания. Най-популярната й роля е на Рейчъл Зейн в телевизионния сериал „ Force Majeure “, предаван от 2011 до 2018 година.

След сватбата с внука на Елизабет II, Меган трябваше да изостави актьорската си кариера, защото новият статус не й позволяваше да се снима. Но в този момент, откакто Маркъл и принц Хари се отхвърлиха от кралските си отговорности, тя може още веднъж да поеме по пътя на актьорското занятие.

По-рано западните медии писаха, че херцозите на Съсекс ще основават документални филми, занимаващи се с главните проблеми на човечеството. Те ще бъдат предавани от стрийминг услугата Нетфликс.

Наскоро Меган Маркъл подписа контракт с „ Дисни “. Тя ще озвучава техни филми и в подмяна на това компанията ще подари средства за щедрост.

 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа `` затвори X×За да продължите, би трябвало да се регистрирате в уеб страницата Ако сте не запомнили вашата ключова дума можете да
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР