Меган Маркъл върви винаги с гордо вдигната глава и излъчва

...
Меган Маркъл върви винаги с гордо вдигната глава и излъчва
Коментари Харесай

Меган Маркъл, предишните й фотосесии, поведението й и коя част от тялото си не харесва

Меган Маркъл върви постоянно с гордо вдигната глава и излъчва убеденост. Но и тя е човек, като всички нас, и има своите дефекти, даже и единствено тя да съумява да ги забележи.

Виждали сме хиляди фотоси на херцогинята на Съсекс, а единствено човек, който е работил с нея, знае какво стои зад всеки неин съвършен кадър. Такъв е един професионален фотограф, който избира да остане неизвестен, само че държи да показа усещанията си от взаимната работа с Маркъл във времето преди да стане обичаната на принц Хари.

Пред Daily Mail той споделя, че Меган е била сложна за работа и с доста високи условия към всички, по тази причина постоянно иронично са я наричали " принцесата ". Тя постоянно отива с голям антураж на фотоси, с цел да бъде готова до най-малкия подробност.

Искаla e и да й се обезпечат няколко чаши скъпо шампанско, с които да отпусне напрежението. За Меган всяка фотосесия е била като задача, която би трябвало да се извърши по оптимално най-хубавия метод. Дори това да значи, че би трябвало да бъде груба към снимачния екип.

Звездата от " Костюмари " е имала и строги условия за фрагментите, които държи непременно да се съблюдават. Основното измежду тях е да не се снимат ходилата й. Това е частта от тялото си, която Маркъл ненавижда.

По време на посещаване в Нова Зеландия през 2018 година тя събу обувките си и по-наблюдателните незабавно видяха белег върху едното й ходило с неразбираем генезис. Дали той е повода за комплекса на херцогинята, също не е ясно.

Това звездно държание, което Меган е демонстрирала още преди да стане част от кралския двор, за мнозина, които са имали опцията да работят с нея, е същинско отчаяние. А занапред ще разберем кой ще се нагърби с тежката задача да работи с херцогинята по бъдещите й планове. /lifestyle.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР