Меган Маркъл, в качеството си на нов член на британското

...
Меган Маркъл, в качеството си на нов член на британското
Коментари Харесай

Златна клетка: Меган Маркъл се отказва от любимата си храна в името на короната, но това е само началото

Меган Маркъл, в качеството си на нов член на английското кралско семейство, ще би трябвало да се откаже от обичаните си ястия от морски блага. Това написа в. " Сън ".

По традиция членовете на кралското семейство съблюдават строга диета. Икономът Грант Харолд не един път е признавал, че те не може да ядат морски блага, с цел да не се отровят. " Не желаеме представител на кралското семейство съществено да се токсини, изключително в случай че той или тя е на задгранична аудиенция ", прибавя той. При това, съгласно предписание на принц Чарлз, кралските готвачи не подават и Фоа Гра, тъй като методът ѝ за подготвяне се счита за неетичен.

Паднаха още от тайните за хубост на Кейт Мидълтън и Меган Маркъл (СНИМКИ)
По-рано Меган Маркъл съобщи в изявление за изданието The New Potato, в идеалното ѝ меню за вечеря наложително би трябвало да участват морските блага: " Би била вечеря в спокойна конюнктура с морски блага и макарони, а също и коктейли с джин и вермут ", сподели тя.

Край на мистерията! Ето на какво се дължи блестящият външен тип на херцогиня Меган

Освен гастрономическите ограничавания, Маркъл ще би трябвало да се преценява и със строгите правила по отношение на дрешника ѝ: да се поставят дребни тежести към ръбовете на полите и роклите, с цел да не ги повдигне вятърът, да не се носят шапки след 18:00 часа вечерта, да се заобикаля яркият лак за нокти и естествената кожа, а също и съществуването на непоколебим черен тоалет по време на всичките пътувания, при положение на гибел на член на кралското семейство. На Маркъл също е неразрешено да гласоподава, да дава подписи, шумно да показва страстите си пред обществото, да си прави селфита, ди играе настолната игра " Монополи " и да си ляга да спи преди кралицата.

Изплуваха детайлности към тайното празненство след сватбата на Хари и Меган Маркъл! Всички посетители останали без телефони, а булката...

Да съблюдава всички тези правила на Маркъл ще оказва помощ персоналната помощничка на кралицата майка Саманта Коен. По-рано бе обявено, че Елизабет II е настояла новоизпечената херцогиня да премине половингодишен курс по кралски етикет.

Превод и редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР