Меган Маркъл участва в срещата на върха на „Girl Up

...
Меган Маркъл участва в срещата на върха на „Girl Up
Коментари Харесай

Меган Маркъл: Поставете властта в неудобно положение! - slava.bg

Меган Маркъл взе участие в срещата на върха на „ Girl Up Leadership Summit “. Там тя приказва за битката сред половете и расовото неравноправие, обръщайки внимание на младите дами по света. По време на речта херцогинята на Съсекс цитира Далай Лама, като прикани участниците на срещата да се съсредоточат върху състраданието, а не върху гнева.

Според Маркъл точно девойките са в положение да изиграят основна роля в преобразуването на обществото. Тя приказва доста за мястото на дамите в актуалния свят и техния голям капацитет.

За нова обществена изява Меган Маркъл избра рокля в наситеносин цвят – този студен колорит символизира успокоение и убеденост, считат експерти. Херцогинята изправи дългите си къдрици.

„ Тези, които са в коридорите на властта – от законодателите до международните водачи – всички тези хора зависят от вас повече, в сравнение с в миналото ще зависите от тях. И те са добре осведомени с това “, споделя Меган в изказването си. – Продължете да предизвиквате, продължете да защитавате своята позиция, не се опасявайте да поставите властта в неловко състояние. Защото единствено в този дискомфорт можем в действителност да създадем условия за преосмисляне на нашите стандарти и на нашите политики. “

Херцогинята на Съсекс обърна внимание на обстоятелството, че всяка битка за смяна или обществена правдивост би трябвало да се води със съчувствие.
„ Състраданието не значи, че не би трябвало да изпитваме яд и възмущение, когато виждаме грубата неправда към нас – несъмнено, би трябвало да го създадем. Но ви приканвам да погледнете по-широко. Далай Лама споделя: „ Състраданието е радикализмът на нашето време “. Състраданието значи да виждаме болката и страданието на другите и да знаем, че нашето обвързване е да се опитаме да им помогнем, да ги облекчим “, сподели Меган Маркъл.

Херцогинята акцентира какъв брой мощни са обществените мрежи през днешния ден. Онлайн светът е чудесна опция да говорите и да бъдете чути. „ Винаги ще има такива, които сеят негативност. Гласовете им наподобяват прекомерно мощни. Но можете да заглушите този звук! Защото шумът е просто звук, а вашите гласове са гласовете на истината и вярата. Те ще звучат по-силно “, заключи Маркъл.

Съвсем неотдавна в пресата се появи информация, че Меган Маркъл и принц Хари подписали контракт с нюйоркската организация Harry Walker. И занапред нататък херцогът и херцогинята на Съсекс ще бъдат привлечени като оратори на всички типове огромни конгреси и конференции. За една тирада имат право на хонорар от към един милион $.

Все още не е ясно дали Меган е получила заплащане за присъединяване си в „ Girl Up Leadership Summit “. За нейното професионално портфолио, това сигурно е добър опит. Там присъединяване взимат още Мишел Обама, Хилари Клинтън, Приянка Чопра и други известни персони.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР