Меган Маркъл стана майка, сама се издаде. Съпругата на принц

...
Меган Маркъл стана майка, сама се издаде. Съпругата на принц
Коментари Харесай

Бомба! Меган Маркъл се издаде, че е родила!?

Меган Маркъл стана майка, сама се издаде. Съпругата на принц Хари заяви новината в Инстаграм, само че по много завоалиран метод.

„ Херцогът и херцогинята на Съсекс /както и бебе Съсекс/ благодарят за вашата обич и подкрепа… “ се споделя в изказването на пиарите на някогашната звезда от „ Костюмари ”.

Но известието пристигна единствено няколко часа откакто от двореца Кенсингтън твърдо обявиха, че няма никакви индикации новата принцеса да е родила.

Но информацията на дворцовите служби и признанието на Меган в обществените мрежи се разминава доста, написа „ Дейли мейл ”.

Въпреки това разнопосочната информация не попречи на астролози да чертаят бъдещето на новото кралско бебе.

Според предсказанията им, без значение дали е момче или момиче, то ще е лидер и по-голяма звезда от майка си.

Тъй като наследникът на херцозите от Съсекс няма да се състезава за трона, бъдещето му ще е в Холивуд или на огромната политическа сцена.

Гадателите настояват още, че бебето ще има огнен характер и мощен темперамент. Тези черти ще наследи от прабаба си кралица Елизабет Втора.

Не се знае какво наследникът на принц Хари ще вземе от родителите и фамилията на брачната половинка му.

Според астролозите херцогинята ще е нежна и грижовна майка. Баща му, принц Хари, ще е по-спокойният и толерантен родител от двамата.

Въпреки опитите на Меган и Хари да държат детето си надалеч от прожекторите и публичността, то ще е огромна звезда, написа „ Слава ”.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР