Меган Маркъл щеше да бъде унищожена“, ако беше направила същата

...
Меган Маркъл щеше да бъде унищожена“, ако беше направила същата
Коментари Харесай

Приятелите на Меган Маркъл критикуват несправедливостта заради грешката на Кейт във Photoshop, казвайки, че ще бъдат „унищожени“

Меган Маркъл щеше да бъде „ унищожена “, в случай че беше направила същата неточност във Photoshop като принцеса Кейт, настояват източници, близки до семейство Съсекс.

Вътрешни лица, близки до принц Хари и Меган Маркъл, също споделиха на американско издание, че двамата не биха създали същата неточност, откакто Кейт беше принудена да се извини обществено. Кейт се извини, откакто нейно изображение с децата й беше споделено и бързо извика, че е мощно редактирано. Тя призна, че фотографията е била фотошопирана, откакто консуматори на обществените медии с зорки очи видяха редица проблеми.

Снимката, която беше споделена на 10 март по случай Деня на майката, беше първото публично изображение на Кейт след нейната интервенция. На него се виждаха Кейт и трите й деца, принц Джордж, принцеса Шарлот и принц Луи, щастливо усмихнати. Потребителите онлайн бързо обявиха, че има над дузина проблеми с първичното качване.

За всички най-нови вести, политика, спорт и шоубизнес от Съединени американски щати отидете н...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР