Меган Маркъл се появи в църквата, където ще се венчае

...
Меган Маркъл се появи в църквата, където ще се венчае
Коментари Харесай

Започна се! Меган Маркъл наруши важно правило още с влизането в църквата, до олтара я заведе...

Меган Маркъл се появи в църквата, където ще се венчае за принц Хари. Красавицата дойде в автомобил, дружно с майка си. Актрисата е с чисто бяла рокля и с хубав воал и тиара на главата. Дължината на шлейфа е по-малък от този на херцогиня Кейт поради йерархията във Англия.

Малко преди нея дойдоха принц Хари и брат му принц Уилям (кумът му). Двамата бяха с черни военни униформи. Още с влизането му в храна всички посетители се изправиха, с цел да отдадат респект на жениха.

Престолонаследникът Чарлз и брачната половинка му Камила пристигнаха секунди преди кралица Елизабет Втора, която бе заложила на тоалет с цвят " лайм ".



Шаферчетата и шаферките, отпред с принц Джордж и принцеса Шарлот пък дойдоха след кралицата.


Меган Маркъл влезе сама в църквата. Част от пътя към Хари тя извървя без компаньон, а след това до него я заведе принц Чарлз. Меган наруши правилото, че долната част на роклята би трябвало да бъде във формата на камбана. Дизайнът на дрехата е на Живанши.
На церемонията участват Джордж Клуни и брачната половинка му Амал, семейство Мидълтън, Опра, Дейвид Бекъм, дружно с половинката си Виктория, приятелки на булката и сътрудниците на Маркъл от „ Костюмари”, отпред с Джина Торес. Освен тях там е водещият на Carpool karaoke Джеймс Кордън, тенисиската Серена Уилямс, музикантът Елтън Джон, който ще пее на събитието.
Към момента залаганията са, че Меган Маркъл ще бъде с рокля на дизайнера Ралфи Русо.


Голяма част от гостите обаче нарушават протокола и са с черни шапки на церемонията, което е в прорез с разпоредбите. Капелите са най-различни, само че най-вече извънредно обрани. Все отново аксесоарът може да бъде видят и в разнообразни ярки цветове на главите на някои от гостенките. Междувременно към замъка Уиндзор е цялостно с британци и туристи, които нямат самообладание да видят онлайн влюбената двойка. Някои от почитателите даже са заели места около загражденията дни преди церемонията, с цел да са сигурни, че нищо няма да пречи на гледката им.




След заветното „ да” Меган Маркъл и принц Хари ще станат Негово кралско височество херцог на Съсекс, а Меган Маркъл – Нейно кралско височество херцогиня на Съсекс.


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР