Меган Маркъл се появи с черна рокля над коляното по

...
Меган Маркъл се появи с черна рокля над коляното по
Коментари Харесай

Меган Маркъл нарушава грубо протокола! Изловиха я в секси къса рокля и за ръка с Хари

Меган Маркъл се появи с черна рокля над коляното по време на събитие в спектакъл " Виктория Палъс ". Тя реши да наруши кралския протокол, носейки модел на марката „ Judith and Charles “, оповестява списание " Hello ".

Херцогинята участва на мюзикъла " Хамилтън " в Лондон, проведен от благотворителната организация на брачна половинка й Хари. Парите, събрани от спектакъла, ще отидат за подкрепяне на заболели от ХИВ деца и младежи в Южна Африка.


След края на мюзикъла принц Хари разчупи ситуацията като се качи на сцената и запя част от песента " You'll Be Back ", с което подвигна публиката на крайници. После дружно със брачната половинка си поздрави Лин-Мануел- основателят на " Хамилтън " и неговата натрупа. Всички се събраха, с цел да си създадат обща фотография за спомен.


Припомняме, че по-рано тази година херцогът и херцогинята на Съсекс нарушиха протокола като се целунаха по време на благотворителен шампионат по поло в Уиндзор. За разлика от Уилям и Кейт, двамата постоянно биват уловени от папараците да се държат за ръце.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР