Меган Маркъл се готви за първото си интервю след Мегзит,

...
Меган Маркъл се готви за първото си интервю след Мегзит,
Коментари Харесай

Меган се готви за ефир

Меган Маркъл се готви за първото си изявление след Мегзит, съобщи английската преса. Анонимни източници, близки до херцогинята на Съсекс, разкрили, че Маркъл желала да се яви в ефира на шоуто на Елън Дедженеръс, тъй като дамите се сближили през последната година и водещата е единствената, която разбирала през какво минава кралската снаха.

Анонимен източник от шоуто на Дедженеръс съобщи същото: „ Елън и Меган приготвят това изявление от известно време “.

Дамите се срещнали инцидентно преди година в кучешки подслон в Ел Ей. След това двете траяли да поддържат връзка. Водещата и брачната половинка й Порша де Роси даже посетили херцозите на Съсекс в Лондон след раждането на Арчи.

„ Критиките по техен адрес не са обективни. Те са едни от най-свестните и състрадателни хора, които познавам и способстват с доста за този свят “, съобщи Елън в ефир след гостуването си на Острова.

Заради другарството им Маркъл желала първото й изявление да бъде при Дедженеръс. Близък на херцогинята съобщи: „ Тя сподели, че Елън схваща болката и страданието й и че е въплъщение на непрестореност и достоверност. Меган счита, че са сродни души. “

Говорител на шоуто отхвърли да разяснява тематиката.

Това би било удар под кръста за друга близка другарка на Меган – Опра. Водещата е измежду най-гръмогласните бранители на херцозите на Съсекс и обществено поддържа решението им да се отделят от кралското семейство. Опра беше и измежду специфичните посетители на кралската женитба през 2018-а.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР