Меган Маркъл се е отрекла от най-добрата си приятелка, Джесика

...
Меган Маркъл се е отрекла от най-добрата си приятелка, Джесика
Коментари Харесай

Как Меган се отрече от най-близката си приятелка

Меган Маркъл се е отрекла от най-хубавата си другарка, Джесика Мълроуни, с цел да избави личната си кожа, предадоха от DailyMail. Канадската стилистка и тв водеща предизвика расистки скандал, заплашвайки чернокожата инфлуенсърка Саша Ексетър със съд, откакто двете се скараха обществено в обществените мрежи. Мълроуни е била уволнена от малкия екран ABC, където работи и идния й риалити формат е бил анулиран.

„ Меган е безусловно ужасена, че е въвлечена в тази неразбория. Тя твърди, че Джесика изобщо не е расист, само че методът, по който подходи в обстановката със Саша, е трогателен. Меган знае, че тя към този момент не може да бъде обществено асоциирана с Мълроуни, в случай че желае да резервира достолепието и репутацията си. Маркъл даже не може да отбрани приятелката си, тъй като рискува да поеме от негативизма, с който Джесика се снабди около расисткия случай “, споделя неизвестен приятел на херцогинята на Съсекс.

Скандалът е извънредно опетняващ за Меган – кралската снаха старателно се старае да поддържа активистки и благотворителни организации, а в този момент към този момент някогашната й другарка я дискредитира. Маркъл даже изчака повече от седмица, преди да пусне изказване за гибелта на Джордж Флойд – от боязън реакцията й да не бъде призната неправилно. Мълроуни се опита да се извини, намесвайки Маркъл в драмата, което в действителност предизвика терзанията на херцогинята.

„ Дълбоко скърбя за болката, която предизвиках. С Меган, която е най-хубавата ми другарка, постоянно сме коментирали тематиките и проблемите, свързани с другите раси. По време на диалозите ни научих доста от нея. Обещавам да отворя очите и ушите си и да поддържа чернокожото общество като бяла привилегирована жена “, написа Джесика.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР