Меган Маркъл, принц Хари и майката на Меган - Дория,

...
Меган Маркъл, принц Хари и майката на Меган - Дория,
Коментари Харесай

Дива херцогиня! Меган Маркъл танцува без задръжки на концерт на Бионсе

Меган Маркъл, принц Хари и майката на Меган - Дория, бяха видяни на концерт на Бионсе в Калифорния в петък вечерта. Тримата бяха измежду хилядите почитатели пристигнали на SoFi Stadium в Лос Анджелис, с цел да идят шоуто част от турнето Renaissance tour на Бионсе.

В интернет се появиха голям брой фотоси и видеа на радостната компания, която явно се забавлява с музиката на Бионсе и си прекарва една страхотна вечер.

Посещението на концерта може би е специфичен подарък за Дория, която отпразнува своя 67-ми рожден ден неотдавна.
                             

Лудо влюбени!

На едно от видеата се вижда по какъв начин принц Хари държи Меган в обятията си, до момента в който слушат сантименталната песен '1+1'. 
                             

В друго видео, което не е за изпускане, се вижда по какъв начин Меган се отпуска изцяло и демонстрира най-дивите си танцови умения по време на хитовата ария " Diva " - същинска дива на дансинга!
                             

Всички от компанията на Меган и Хари са почели молбата на Бионсе публиката да бъде облечена в сребристо и ослепително по случай рождения ѝ ден.
                             
И 

Известно е, че Меган е почитател на Бионсе от дълго време и е ходила на други нейни концерти преди да се запознае с принц Хари. Двете дами се срещнаха и срещнаха онлайн за първи път през 2019-та година по време на европейската премиера на „ Цар Лъв “ в Лондон. Тогава Бионсе прегърна Меган Маркъл и я назова „ моята принцеса “.

По-рано същата година Бионсе и Джей Зи показаха поддръжка към херцогинята по-рано тази година. Двойката беше решила да одобри по забавен метод оценката си от премиите BRIT в категорията за Най-добра интернационална група. Бионсе и Джей Зи бяха снимали видео, в което пресъздава сцена от клипа им към “Apeshit ”, снимано в Лувъра, само че вместо Мона Лиза, на назад във времето се вижда картина на Меган с корона.
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР