Меган Маркъл официално приключи с кралския живот, след като на

...
Меган Маркъл официално приключи с кралския живот, след като на
Коментари Харесай

Най-добрите визии на Mеган като херцогиня на Съсекс

Меган Маркъл публично завърши с кралския живот, откакто на 31-ви март двамата с Хари, по лична воля, престанаха да са старши членове на английското кралско семейство. Това значи, че двамата към този момент нямат публични отговорности към короната, само че също по този начин нямат право да употребяват публично купите си херцог и херцогиня на Съсекс. Меган и Хари губят и правото да се назовават „ техни кралски височества ". Спират се и парите от публичния фонд за прехрана на кралското семейство.

За близо двете години, през които Меган Маркъл беше деен член на кралското семейство, тя се опитваше да се впише в новия си метод на живот, в това число и посредством смяна на стилните си привички. И що се отнася до жанр и мода, можем да кажем, че Меган съумя да се впише прелестно в кралския дрескод. Някои от най-хубавите й визии от интервала и на херцогиня, вижте в каналавъв vbox7:

През май 2018 година Маркъл застана пред олтара в зашеметяваща рокля Givenchy от дизайнера Клер Уейт Келър.
 принц Хари и Меган Gulliver/Getty Images
За вечерното сватбено празненство Меган се появи в прелестна бяла рокля без ръкави от Stella McCartney.
 Меган Gulliver/Getty Images
На тържеството по случай 70-ия рожден ден на принц Чарлз  Меган изглеждаше доста изискан в тази рокля от Goat съчетана със шапка от Philip Tracy.
 принц Хари и Меган Gulliver/Getty Images
За първия си кралски церемониал Trooping the Color Маркъл избра розова рокля Carolina Herrera съчетана с шапка от  Philip Tracy.
 Меган Gulliver/Getty Images
Меган заложи на доверения си дизайнер - Givenchy, за първия си формален кралски излет с кралица Елизабет II през юни 2018 година
 Меган и Елизабет Gulliver/Getty Images
Тя още веднъж избра рокля от Givenchy, с цел да участва за пръв път на обичаните конни надбягвания на кралицата Royal Ascot.
 Меган Gulliver/Getty Images
През юли 2018 година Маркъл изглеждаше превъзходно в мрачно синьо на гала в чест на 100-годишнината на английските Кралски Военновъздушни сили.
 английските Кралски Военновъздушни сили Gulliver/Getty Images
Маркъл изглеждаше изискан в черна роля от Givenchy при първата си публична независима изява като член на кралското семейство през септември 2018 година
 Меган Gulliver/Getty Images
През октомври 2018 година Маркъл носеше класическа синя рокля за формален вечерен банкет във Фиджи.
 Меган във Фиджи Gulliver/Getty Images
През октомври 2018 година Маркъл прикова погледите към себе си, облечена в рокля Oscar de la Renta, на премиите на Австралийското географско сдружение.
 Меган Gulliver/Getty Images
Бременната Маркъл облече тази красива синя рокля Carolina Herrera за вечеря с краля на Мароко Мохамед VI през февруари 2019 година.
 Меган Gulliver/Getty Images
През март 2020 година Меган и Хари изглеждаха зашеметяващо в синьо по време на премиите на Endeavour Fund 2020.
 принц Хари и Меган Gulliver/Getty Images
Маркъл изглеждаше необикновено в алена рокля от Safiyaa (струваща $1 693 ) съчетана с клъч Manolo Blahnik и обеци с кристали от Simone Rocha на фестивала за музика на Маунтбатън този март.
 Меган Маркъл Gulliver/Getty Images
Маркъл изглеждаше зашеметяващо в изумрудено зелена рокля Emilia Wickstead за последната си изява като старши член на кралското семейство на службата по случай Деня на нациите от английската общественост, извършена на 9 март в Лондон. Визията й бе съчета на със шапка William Chambers и чантичка Gabriela Hearst.
 принц Хари и Меган Gulliver/Getty Images
В момента Меган, Хари и сина им Арчи се в Лос Анджелис, където считат да се открият за непрекъснато и да стартират да независим живот.
 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР