Меган Маркъл не е общувала с Кейт Мидълтън след Мегзит,

...
Меган Маркъл не е общувала с Кейт Мидълтън след Мегзит,
Коментари Харесай

Дълго мълчание между Меган и Кейт

Меган Маркъл не е общувала с Кейт Мидълтън след Мегзит, твърди неизвестен източник за „ Us Weekly “. Той споделя още, че откогато напусна кралското семейство, херцогинята на Съсекс се чувствала безпределно щастлива – като в никакъв случай до в този момент.

„ Маркъл и Кейт не са се чували, откогато херцозите напуснаха страната. Меган се усеща свободна. Радва се, че не е в Лондон. Беше сюрпризирана, че нещата се случиха толкоз бързо – беше наясно с последствията, само че скоростта, с която всичко се разви, хвана всички неподготвени. От двореца също чакаха процесът да се проточи, само че в последна сметка всичко завърши бързо “, споделя източникът.

Междувременно се разчу, че Меган ще влее свежа кръв в канадския фешън пазар.

„ Клиентките са тотално захласнати от дрешника на Меган. Световните дизайнери мечтаят техен модел да цъфне върху секси тялото на кралската снаха “, разясняват фешънисти.

През 2017-а Маркъл изгря с бяло палто без копчета на „ Line the Lable “ от Торонто – първата й обществена изява, откакто оповестиха годежа с принц Хари. Дрехата се разпродаде с феноменална скорост, а уеб сайтът на марката се срина поради огромното търсене.

Същото стана и с бежовото вълнено палто на „ Сенталър “ от Торонто, което провокира свръхестествен интерес след дефилето на херцогинята на първата й Коледа с кралското семейство през 2017-а.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР