Меган Маркъл направи ново изявление относно смъртта на афроамериканеца Джордж

...
Меган Маркъл направи ново изявление относно смъртта на афроамериканеца Джордж
Коментари Харесай

Меган Маркъл към абитуриенти: Съжалявам, че трябва да живеете в такъв свят - slava.bg

Меган Маркъл направи ново изказване по отношение на гибелта на афроамериканеца Джордж Флойд. Херцогинята изпрати особено известие до зрелостниците в някогашната ѝ гимназия в Лос Анджелис. Тя записа посланието си на телефона и го изпрати в сряда като по някое време даже се виждат и сълзи по лицето ѝ.

„ Това, което се случва в нашата страна и в нашия град е безусловно потресаващо. Не бях сигурна какво тъкмо трябваше да ви кажа, тъй като желаех да ви кажа верните неща, само че не знаех дали мога да го направя. Осъзнах, че единственото неверно нещо, което мога да направя, е да запазя безмълвие. Защото животът на Джордж Флойд имаше значение, както и на всички други, чиито имена не знаем “, споделя Маркъл.

Съпругата на принц Хари и преди е говорила, че гимназията ѝ е помогнала да повярва в себе си и да откри силата да води борбите в живота сама. Източник, непосредствен до нея, споделя пред „ People “, че херцогинята се усеща извънредно поради младежите, които приключват и ще навлязат в един свят на неправда. Тя се надява думите ѝ да се трансфорат в „ дребна разтуха, знак на вяра и ентусиазъм “ за всички, които желаят да пазят правата си.

Маркъл насърчи всички, които имат опция да гласоподават, да не подценяват тази мощ и да се записват като гласоподаватели. Тя си спомни по какъв начин една от учителките ѝ, госпожа Полия, е споделила, че човек постоянно би трябвало да слага потребностите на другите пред личния си боязън. „ Това се запечата в мозъка ми и мисля за него доста повече през последната седмица “.

Бившата актриса, която се реалокира в Лос Анджелис дружно с принц Хари и сина им Арчи през март, призна, че в детството си също е била очевидец на сходни протести, които още веднъж са били породени от безчовечен акт на расизъм. „ Помня вечерните часове и помня по какъв начин бързах да се прибера вкъщи, тъй като виждах по какъв начин пепел пада от небето, а въздухът миришеше на пушек “.

Тя прибавя, че си спомня по какъв начин мъже в черни микробуси са били въоръжени с пушки и револвери. „ Съжалявам, че по никакъв метод не сме създали напредък “. Маркъл обаче съобщи, че към момента има вяра, акцентирайки образци, в които служители на реда също стачкуват дружно с обществото. Според нея, точно младите са тези, които могат да трансформират света и живота на афроамериканците.

„ Вие сте подготвени, имаме потребност от вас. Горда съм с всеки един от вас. Ще ви притискам палци “, приключи речта си Меган.

Източник: tialoto
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР