Меган Маркъл може най-накрая да диша след радикалната стъпка да

...
Меган Маркъл може най-накрая да диша след радикалната стъпка да
Коментари Харесай

Меган: Бъкингам смаза душата ми

Меган Маркъл може " най-сетне да диша " след радикалната стъпка да се откаже от " смазващия душата " живот на кралска персона. Тези терзания на херцогинята на Съсекс разкрива неин другар.

Миналата седмица Хари и брачната половинка му хвърлиха бомба в Бъкингамския замък, като оповестиха, че желаят да се откажат от купите си и да изоставен кралското семейство, с цел да станат " финансово самостоятелни " и да споделят времето си сред Англия и Канада. Според думите на приятеля на Меган, херцогинята не можела да търпи повече нито момент живота на кралска персона, който за нея се оказал непостижим товар.

Източникът е споделил пред в. " Сън ": " Тя е споделила на най-близките си другари, че душата ѝ е смачкана, че решението да изоставен е било въпрос на живот или гибел, имайки поради гибелта на нейната душа. "

Тя също е усещала, че не може да се отдаде оптимално на Арчи като майка, в случай че не продължи да бъде самата себе си. Тя е чувствала, че не може да бъде такава, в случай че остане в границите на кралското семейство. По думите ѝ, тя е желала да опази Арчи от напрежението и терзанията. Според нея средата там е токсична за него, тъй като имало прекалено много напрежение и насъбрано незадоволство.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР