Меган Маркъл може да бъде призована да даде показания в

...
Меган Маркъл може да бъде призована да даде показания в
Коментари Харесай

Викат Меган Маркъл в съда като свидетел по дело за сексуално насилие

Меган Маркъл може да бъде призована да даде показания в делото за полово принуждение против принц Андрю.

Вирджиния Робъртс Джуфре стартира цивилен иск против принца, като твърди, че е била принудена да прави секс с него три пъти през 2001 година, когато е била на 17 години.

Принц Андрю изрично отхвърля всички обвинявания против него, напомня БГНЕС.

Адвокатът на Джуфре Дейвид Бойс заяви, че брачната половинка на принц Хари, Меган, може да бъде призована за очевидец по делото, тъй като е в Съединени американски щати, а съдът там има пълномощия над нея.

" Второ, тя е човек, който за прочут интервал от време е бил непосредствен помощник на принц Андрю и затова може би е в положение да опише какво е направил той. И трето, тя е човек, на който може да се има вяра ", заяви Бойс.

Твърди се, че херцогът на Йорк е " необикновено уплашен " преди чуването по делото му за полово принуждение на 4 януари. Принцът няма да се причисли към кралското семейство за основната църковна работа за Коледа в Сандрингам.
свързани новини14311на 01.12.2021
Кралски източници оповестяват, че херцогът е " изцяло обхванат " от правосъдното дело и цяла нощ е приказвал със своите американски юристи, с цел да се съветва по показанията си. Джуфре заведе дело против него през август и в случай че го завоюва, компенсациите по него може да са в размер на милиони.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР