Меган Маркъл може би щеше да я намери щастлива завинаги

...
Меган Маркъл може би щеше да я намери щастлива завинаги
Коментари Харесай

„Бруталното“ признание на Меган Маркъл за по-младите й години преди срещата с принц Хари

Меган Маркъл може би щеше да я откри щастлива вечно с принц Хари, само че тя се бореше доста години, преди пътищата им най-сетне да се пресекат.

Меган и Хари се срещнаха за първи път през юли 2016 година - тогава тя беше на 35, до момента в който той беше на 32. И по нейно лично самопризнание, херцогинята беше намерила същинско благополучие едвам на 33-ия си рожден ден, откакто се научи по какъв начин да бъде „ блага “ за себе си.

Меган описа за битките си в предходния си начин на живот блог The Tig. Тя написа в блога какъв брой „ брутални “ са били нейните 20 години – преди да признае, че тийнейджърските й години са били още по-лоши.

Меган сподели на почитателите, че в действителност се е борила да се „ вмести “ и е прекарвала по-голямата част от гимназиалния си обяд в извънкласни действия, единствено с цел да може да избегне да седи сама в столовата.

Когато навлезе при започване на 20-те си години, Меган сподели, че се бори с „ преценяването на тежестта ми, стила ми, желанието ми да бъда толкоз готина/колкото бедра/толкова интелигентна...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР