Меган Маркъл, която наскоро изгуби договора си със Spotify, търси

...
Меган Маркъл, която наскоро изгуби договора си със Spotify, търси
Коментари Харесай

Меган Маркъл подписва с Dior в опит да спаси репутацията си

Меган Маркъл, която неотдавна изгуби контракта си със Spotify, търси нови способи да печели пари и да възвърне разрушената си известност. Херцогинята на Съсекс възнамерява скоро да подпише огромен контракт с Dior, твърди Daily Mail. Според таблоида, за бъдещата кариера на Меган Маркъл в този момент се грижи " авторитетния и харизматичен " началник на организацията за гении William Morris Endeavour (WME) Ари Емануел. Той възнамерява да избави репутацията й, развалена от кавги и провалени планове с Netflix и Spotify, а също по този начин и разтърсеното финансово положение на херцогинята благодарение на огромен контракт с Dior.

" Сега всички приказват за Меган. От седмици се носят клюки, че тя ще подпише с Dior, което ще помогне за възобновяване на кариерата й. Ако това се случи, никой няма да си спомня, че нейният малоумен дребен подкаст е бил анулиран единствено след един сезон ", споделя неназован източник.

Агенцията WME прави оценка високо възможностите за сполучливо бъдеще на Меган Маркъл в разнообразни области. „ Знаехме, че известието за преустановяване на контракта на Spotify ще пристигна скоро. Това може да е потрес за всички останали, само че работим върху ребрандирането на Меган от седмици. Ари е най-хубавият в бизнеса, когато става въпрос за корпоративни покупко-продажби и печелене на пари. Офертите валят, в това число и от други подкаст платформи ", споделя организацията пред изданието.
Източник: elle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР