Меган Маркъл из улиците на Мисури. Възможно ли е?! Това

...
Меган Маркъл из улиците на Мисури. Възможно ли е?! Това
Коментари Харесай

Появи се двойничка на Меган - slava.bg

Меган Маркъл из улиците на Мисури. Възможно ли е?! Това написаха доста медии, публикувайки фотоси в обществените мрежи. Оказа се подправена паника – тя си е в Канада, а дамата от фрагментите наподобява доста на нея.
Има ли Меган двойничка?

Човек може да живее с години и да не знае, че има собствен двойник. Е, в този случай Меган Маркъл няма близначка, просто Акейша Ленд – блогърка от Мисури, която е съвсем на нейните години, има доста сходни черти на лицето и постоянно я бъркат.

От няколко дни хубавицата стана още по-известна откакто разгласява колаж, в който съпоставя лицето си с това на някогашната херцогиня на Съсекс.

Жената има малко момиченце – 3-годишната Грейсън, която е модел и постоянно се снима в най-различни реклами за деца. За задачата ѝ е направила профил в Instagram.

Ленд бива бъркана с Меган, тъй като има същия цвят на косата като нейния, съвсем идентични скули, единствено носът ѝ е по-остър и няма лунички по бузите.

„ Меган, това ти ли си? “, написа нейна другарка под една от фотосите ѝ.

39-годишната Акейша има близо 158 хиляди почитатели в Instagram. Тя е единствено с година по-малка от Меган Маркъл. Говорейки пред изданието „ Femail “, тя споделя, че от време на време я стопират на улицата, в магазина и даже я заговарят в църквата, с цел да ѝ кажат, че наподобява на брачната половинка на принц Хари.

„ Близките ми другари и фамилията ми споделят, че наподобявам на нея. Дори и да не намирам аналогия, за мен това несъмнено е огромен комплимент “, разяснява Ленд.

Освен по външния тип, Акейша наподобява и по друго на Меган – и тя има доста фотосесии зад тила си. В момента хубавицата работи интензивно с стилните изяви на дъщеричката си, която е нейно по-малко копие. Тя има и още едно дете – момче на 6.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР