Меган Маркъл и принц Хари за пореден път показаха, че

...
Меган Маркъл и принц Хари за пореден път показаха, че
Коментари Харесай

Принц Хари целуна Меган пред камерите в Уиндзор

Меган Маркъл и принц Хари за следващ път демонстрираха, че не са типичните кралски особи, като се целунаха на благотворителна игра на поло в Уиндзор, в която Хари взе присъединяване, написа "Дарик ".

Докато по-големият брат на Хари принц Уилям и брачната половинка му Катрин в никакъв случай не се държат за ръце пред камерите, Хари и Меган постоянно показват близостта си, даже по време на публични прояви. Те постоянно са забелязвани да се държат за ръце, само че за първи път двамата си разрешиха да се целунат пред камерите.
8
Херцогинята на Съсекс участва на благотворителния поло мач, с цел да поддържа брачна половинка си, който взе присъединяване в играта. Неговият тим завоюва, а Хари отпразнува успеха, като буйно целуна красивата си половинка за наслада на феновете им.

Част от тима на принц Хари беше поло звездата Начо Фигерас. Ден преди мача той се пошегува: "Обикновено играем един против различен, само че откакто Хари се ожени, към този момент сме от един тим ". В Уиндзор Фигерас също беше подсилен от брачната половинка си - фотографът и модел Делфина Блакиер.

Разбира се, няма по какъв начин херцогиня Меган да се появи на публично събитие и стилните критици да не извърнат внимание на избора на тоалет. И този път те не пропуснаха да похвалят някогашната актриса, която се беше спряла на тъмносиня рокля на венецуелската дизайнерка Каролина Ерера, комбинирана със светли обувки и чантичка.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР